Jeg ejer ikke et strygejern!

Reklame for Philips ComfortTouch

Jeg ejer ikke et strygejern, eller det er lidt løgn, vi har faktisk en lille rejseudgave, som vi bruger til perleplader og når jeg syr og skal presse en søm i den forbindelse. Men til vores tøj ikke…. Måske i har bemærket at vi har været lidt krøllede? ;-)

Tricket har vist mest være ikke at købe tøj, som sådan rigtig kræver et strygejern og har ellers hængt det op på bøjler lige når det er vasket, så det ligesom kunne hænge sig “glat”, måske ikke helt optimalt, men altså sådan jeg har gjort.

Nu er sagen i midlertid en anden, jeg har nemlig den sidste måneds tid brugt en smart steamer fra Philips, seriøst hvorfor har jeg ikke haft sådan en noget tidligere?

Det er jo så let og nemt, og resultatet bliver helt perfekt, det er som om mine kjoler har fået et helt nyt liv. For ja, de er da kønnere når de ikke er halvkrøllede, det kan jeg da godt selv se nu :-) Den kan indstilles alt efter materialer, så jeg har brugt den må alt fra silkekjoler til uldfrakker, alle har fået en tur og et rigtig godt resultat.

Specifikationer:

Philips ComfortTouch’s stående steamer plejer dit tøj med stil. Med det flotte design kan du have den stående fremme i soveværelset eller walkin-skabet, og med det kraftfulde dampudslip på 40 g/min og de smarte funktioner får du et professionelt resultat hver gang.
Ekstra stor vandtank på 1,8 l
Konstant dampudslip på 40 g/min
Fem dampindstillinger til forskellige tekstiler
Fleksibelt steamerhoved
Fjerner bakterier og lugt

Philips ComfortTouch

Den er som nævnt let at bruge, og så er det smart og praktisk at man netop kan have tøjet hængende på den imens, det tager ikke mange minutter.

Jeg har også brugt den, hvis jeg bare lige skulle “friske” noget tøj op inden brug, altså tøj som har været på tidligere, men ikke været beskidt og dermed vasket, så på den måde syntes jeg også den har en bæredygtig funktion og er god for miljøet.

Lidt flere tips til at steame tøj, lige her.

Den fylder lidt og selvom de selv nævner det flotte design, så gider jeg altså ikke have den stående i soveværelset, så har den i vaskekælderen, men det fungerer også super fint, den vejer ikke meget så jeg henter den bare lige op, når jeg skal bruge den, intet problem.

Har man mere plads end os, er det jo en anden sag :-)

 

Oplagt julegaveide/ønske eller bare forkælelse til jer der går i skjorter eller andet strygetøj til dagligt, den vil virkelig gøre livet lettere for jer.

 

Find mere om den, lige her.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *