Jeg havde gode veninder / blogkollegaer på besøg til tapas og bobler i fredags, noget der er ved at være en tilbagevendende tradition gennem de sidste snart 2 år, har også nævnt lidt mere om det, lige her.
Altid meget hyggeligt og en dejlig aften, konceptet er ret simpelt, jeg laver altid lidt (meget?) forskellig tapas og de medbringer godt humør og måske en flaske bobler.
Denne gang var følgende på bordet:
Tærte med gedeost, rødløg og spinat
Bruschetta med tomat og syltede rødløg (opskrift, lige her)
Ristet brød med mascarpone ost og solbær marmelade
Salat med vandmelon, basilikum og fetaost
Salat med mango, dild og blåbær (opskrift, lige her)
Salat med bagte rødbeder, quinoa, spidskål, fetatern, persille og sesam/goma dressing.
Saltede mandler
Forskellige oste og pølse
Rugbrødschips med laksesalat (opskrift, lige her)
Rugbrødschips med avokado (opskrift, lige her)
Panna Cotta med frisk frugt til dessert (opskrift, lige her)
Har i andre gode ideer til tapasbordet?
–
På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.
Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad
–