Fra det inderste af mit hjerte

Jeg kan mærke det fra det inderste af mit hjerte mor! Mærke at det har været den bedste weekend <3

Tænk at der ikke skal mere end en rigtig dejlig weekend til, så er Molly My noget nær lykkelig, jeg er faktisk overbevist om at hun er rigtig lykkelig.

Weekenden bød på veninde hygge og leg lørdag og Experimentarium og brunch med min lillesøster Mille idag, Molly My har været omgivet af dejlige mennesker og har nydt det i stor stil.

Det har jeg selvfølgelig også, nydt så meget at blog og sociale medier har været sat godt til side, og det er også helt okay!

Egentlig vil jeg også lukke ned igen og få ryddet lidt op i hjemmet, så ugen i morgen kan starte med en frisk og god energi, og så vil jeg lige hurtigt tippe om at Boozt har ret vildt slut udsalg idag med, har selv shoppet lidt rigeligt til Molly My, der vitterligt er vokset ud af det meste, sådan i ved korte ærmer og bukseben….

Der er en del Zadig & Voltaire (lige her) og Little Marc Jacobs (lige her) på vej hjem, når det er med godt tryk på udsalg klikker jeg som oftes de dyre favorit mærker hjem.

Og når der er overskud i hverdagen fylder jeg også min egen lille Instagram shop op med det aflagte tøj og sådan går det hele lidt op igen 🙂

 

Kom til udsalget hos Boozt, lige her.

Og min lille Instagram shop (opdateres løbende), lige her.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *