Ideer til efterårsferien

Holder i efterårsferie i  denne uge? Hvad end i gør eller ej, er her lidt ideer til ugen eller bare den kommende tid 🙂 Vi havde jo ferie i sidste uge og i denne uge er Molly My også hos sin far nogle af dagene, men jeg har alligevel også planlagt lidt fri og hyggetid.

Vejret er jo ret mildt, så det er med at komme ud i naturen, intet så dejligt som frisk luft i kinderne og så er det jo oplagt at få samlet blade, sten og kastanjer der kan tages med hjem til små kreative projekter med børnene.

Ideer til efterårsferien

Græskarlygter, her er link til nemme skabeloner (lige her)

Male på sten (lige her)

Lave ansigter med blade (lige her)

Klippeklister hygge (lige her)

Lave dyr med ting fra naturen (lige her)

Og og samle de sidste æbler og bær eller måske svampe i skoven. Børn elsker at være med i køkkenet og bage, sylte osv.

Måske bage nogle lækre boller (opskrift, lige her), en lækker chokoladekage (opskrift, lige her), pølsehorn med hjemmelavet ketchup (opskrift, lige her) eller lade dem have en maddag med favorit retten? Molly My ELSKER f.eks. en god karryret (opskrift, lige her).

Alle ovenstående er jo mere eller mindre gratis ting, pånær evt. ingredienser, man kan lave, men ellers er det også altid hyggeligt for os med et besøg i Tivoli her til halloween, et smut i biografen, Zoologisk have eller bare et besøg på en af byens gode legepladser.

Reklame:

Den smukke kjole er fra Bang Bang Copenhagen og kan købes, lige her.

Støvlerne har jeg tidligere skrevet om, lige her.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *