Idag ses vi igen

noanoaellos

Reklame

Dagen idag skal bare gå hurtigt, i eftermiddag skal jeg nemlig hente den her lille grinebidder i børnehaven, og jeg glæder mig rigtig rigtig meget! 🙂

Jeg har ikke set hende siden i fredags, og denne gang har jeg, på trods af hyggelige planer, bare savnet hende rigtig rigtig meget.

Det hele startede med en lidt dårlig “aflevering” da hun virkelig ikke ville hjem til sin far, jeg vil egentlig ikke skrive så meget mere om det, andet end at det endte godt og de fik nogle rigtig hyggelige dage. Men det gør stadig at jeg virkelig var ked af det og savnet blev forstærket, det er aldrig sjovt at tvinge til noget, og det gjorde vi i fredags, altså tvang hende til at skulle hos hendes far, da vi jo godt vidste at det nok skulle blive godt, og fordi sådan er det jo. Men av av, mit hjerte var i tusinde stykker lige der.

Nu ser jeg bare frem til i eftermiddag hvor jeg henter hende og glæder mig til kram, smil og tæthed! I morges var vi til trivselssnak i børnehaven, og det gik også rigtig godt, så alt i alt kan tirsdagen bare komme an, men må for min skyld dog godt gå lidt hurtigt indtil kl. bliver 15…. 😉

Hendes lækre cardigan er fra Noa Noa Miniature og købt ved Ellos, som har en del Noa Noa Miniature på udsalg lige nu, find den, lige her.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *