Idag er det 2 år siden jeg sagde det højt…..

Jeg bruger (med stor glæde) app’en timehop, som dagligt viser mig billeder og opslag fra f.eks. Instagram, Facebook og min kamerarulle, man vælger selv hvorfra man vil se.

Det hyggelige er at se hvad der skete for 1, 2, 3 eller 7 år siden, sådan en lille mindestund om morgenen, hvor det typisk er der jeg åbner app’en.

Idag er på mange måder en stor dag, Molly My er nemlig startet i skole, og det skal jeg nok skrive om en af dagene, men det er kort sagt gået rigtig rigtig godt.

Men idag er også dagen hvor det er 2 år siden, hvor jeg sådan rigtig sagde det højt, sagde højt at jeg ville ud af det forhold jeg var i med hendes far! 2 år….!? Hvor blev de lige af?

Jeg kan huske dagen fordi jeg sagde det inden Molly My og jeg gik over i Tivoli og hun stolt løb hendes første centimeter marathon, og jeg stop og klappede af hende alt imens jeg var lige dele forvirret og lettet over at jeg endelig fik det sagt.

Sådan en beslutning kommer jo ikke over natten, men altså lige denne dag fik jeg så sagt det. Der er sket en del på de 2 år, Molly My er gået fra at være 4,5 år til 6,5 år, det i sig selv er en kæmpe udvikling.

Men vi har også sagt farvel til verdens bedste børnehave (lige her) flyttet til byen (lige her) flyttet videre til Hellerup (lige her) været på en masse dejlige rejser (kategori, lige her) og bare været os.

Jeg er blevet mig selv igen og gennemgående et gladere menneske, Molly My er landet godt i det hele.

Lige pt. har hun en lidt svær periode, men den er vist i disse dage tilsidesat af skolestarten, så krydser fingre for at vi får hjulpet hende godt igennem det hele, i bund og grund er hun som en helt alm. 6,5 årig skal være og jeg er pisse stolt af hende og jeg som team!

Jeps, jeg sagde også det højt, men det er jeg :-)

 

(Visited 484 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *