Hvordan kommer man lige tilbage efter en pause….

Jeg har skrevet præcis 15 blogindlæg det seneste år, det var hvad jeg tidligere kunne skrive på en god uge, eller hvertfald måned!

Få indlæg simpelthen fordi jeg havde brug for en pause, kald det en corona pause eller bare en blogpause, hvilket jeg egentlig mere tror det var.

En pause fra blog og brug af tiden til alt mulig andet, bloggen er jo noget jeg laver ved siden af mit arbejde som konsulent, og den ekstra tid er i virkelig bare tid med dem jeg holder aller mest af, tid til fordybelse, tanker og ideer om alt og intet.

Men mange af de tanker eller nok nærmere ideer er egentlig også gode til blogindlæg og ærligt, så savner jeg det også lidt….

Så hvad siger i til at jeg så småt begynder at skrive og udgive lidt igen?

Absolut ikke på 15 indlæg og ugen eller måneden niveau, men jeg vil så småt begynde igen.

Idag dog bare et hej og så kan i da få indblik i de tab der lige pt. er åbne på min computer bag bloggen, så i også får lidt inspiration med, udover et hej jeg lever stadig….

Det er alle fine ting jeg overvejer at klikke hjem, måske også lidt til fødselsdagsgaver til mig selv, her senere på måneden, men så starter vi ligesom lidt blidt op med blogging igen ik?

Kig dog gerne ind igen i løbet af ugen, der kommer min første ide/projekt nemlig op, en spændende tur jeg er ved at planlægge til Molly My og jeg og som er noget vi aldrig har prøvet før, så der vil jeg rigtig gerne have input fra jer :-)

 

Nedenstående indholder reklamelinks

 

Gina Tricot har fået en home kategori, og der er virkelig fine mange ting!

Find hele kategorien, lige her, men se lige min favoritter herunder.

Det her sengetøj er virkelig skønt ik?

Jeg elsker tern, men tænkte det faktisk til Molly My, da hun er helt vild med mit sæt fra Juna og så elsker hun lilla, det er godt nok ikke i Bæk og Bølge, men stadig fint….. Og så er det til en god pris på 299.- pr. sæt.

Find det, lige her – Det findes også i gult.

Jeg ELSKER ærter, elsker virkelig ærter! Hold op vi spiser mange af dem, når det er sæson, så dette fad er selvskrevet ik?

Find det, lige her.

Og så lige et par sorte kjoler, begge vil være så fine til sommer med bare ben og sandaler, men også nu med strømpebukser og en trøje eller blazer over, find dem, lige her og lige her.

Og her to virkelig lækre striktrøjer også, find dem, lige her og lige her.

Det var lidt åbne tabs fra min computer pt, intet klikket hjem endnu, men en enkelt ting eller to ender her nok :-)

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *