Hvor ville jeg dog ønske…..

IMG_8533.JPG

.
… at jeg ikke havde opdaget, at man i vores lokale Super Brugsen, kan få double cream. Er i egentlig klar over, hvor godt det smager?? Av av, det er syndigt OG lækkert, på sådan en gang søde danske jordbær. Det passer godt ind i LCHF livsstilen, men ikke så meget andet vel?

… at de dog snart er færdige med at arbejde på vores facade i ejendommen vi bor i. Der har været stilladser oppe i snart 2 måneder, selvfølgelig på bagsiden og dermed også vores altan! Jeg behøver ikke sige, at det er værst tænkelige tidspunkt på året, ikke at kunne bruge sin altan vel? Jeg er seriøst ved at blive sindsyg…. :-/

… at Gunner lever forevigt, jf. dette indlæg. Det er kommet endnu tættere på i denne uge. Ikke Gunner’s begravelse. Men mine forældre sagde i fredags farvel til en af deres hunde. Jeg fortalte at Lauritz jo var gammel og syg, og at han nu havde det godt igen i hundehimlen mm. Men det påvirkede Molly My, lige lidt mere end jeg syntes det skulle. Hun blev helt stille og ville ikke tale mere om det, og lidt efter spurgte hun sindsyg meget indtil Ingeborg (deres anden hund) og Gunner.

Jeg ville også ønske at det ikke var søndag idag, men kan vist snart ikke trække mere ud, af denne weekend. Holdte jo også en dejlig fridag i fredags…..

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *