Hverdagen

Hverdagen – Hverdagen er i fuld gang, selvom det egentlig ikke er mere end et par uger siden, vi stadig rendte rundt og lege sommerferie, så er vi allerede kommet godt ind i rytmen og hverdagen igen.

Hverdagen hvor vi næsten er hjemme hver aften, hvor der er tid til at kigge ud ad vinduet og se den smukke himmel, hvor vi både sover tæt, men også støvsuger nullermænd op, det sure med det søde kan man sige.

Hverdagen er i gang, i ved den der helt faste med en (bestemt) mor ved sengetid, fordi ja skole næste dag og dermed ikke mulighed for at sove længe. Den del skulle Molly My lige vende sig til, egentlig ikke så meget det med at skulle op og afsted til skole, men det med at man ikke lige kunne lege flere timer efter aftensmaden længere, fordi ja hverdagen.

Der er også alle de praktiske ting med madpakker, madplaner osv, noget som har været meget løst eller helt glemt hele sommeren, heldigvis har jeg et fint arkiv på min madprofil (lige her), hvor jeg altså også selv kan gå tilbage og få inspiration til enten aftensmaden eller madpakkerne, det er det gode ved at profilen nu har været i gang i flere år, der er rigeligt at snuppe af.

Nemfamiliemad på Instagram

Jeg selv er tilbage på kontoret (en deltids konsulent stilling) og nyder også at få den hverdag med igen. Plus jeg er begyndt at cykle herud, det er 7-8 kilometer hver vej, så jeg får lyttet til en del podcasts imens jeg får frisk luft på cykelstien, det er virkelig dejligt. Jeg krydser fingre for at det vejrmæssigt bliver muligt et stykke tid endnu :-)

Og ja Molly My er nu 1.klasses skolepige, noget hun taget meget alvorligt, nu er de jo nogle af de store!

I denne uge er der fuld fart med skovtur i legestuen i dag, i morgen bord legegruppen med hjem til os, torsdag stor fødselsdagsfest på skolen, der fylder 70 år i weekenden står ud over hyggetid også på ‘Red Barnet’ indsamling, præcis som sidste år. Det er vigtigt at vi lærer vores børn at andre har brug for hjælp, det skrev jeg mere om, lige her.

Vi er i den grad i gang igen, men hverdagen kan nu også bare noget helt specielt!

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *