Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

Så er det tid igen, tid til de eventyrlige fastelavn dage, jeg vil igen i år lave en tråd på Facebook, hvor vi kan dele billeder af børnene med hinanden, det er så hyggeligt! 🙂

Molly My har valgt at hun skal være leopard i år, hun har nemlig fået en lækker heldragt fra Popupshop, det er som denne model, blot i leopard.

Den og en masse andet lækkert fra Popupshop er nedsat lige nu, find alt, lige her.

Så det er ret let sluppet i år, jeg havde tænkt at male hende i ansigtet, men på CIFF Kids, fik jeg de skønneste ansigtsmærker fra Djeco med hjem, de er ret fantastiske, glæder mig til resultatet. Find dem, lige her.

Jeg skal nok dele billeder af hende efter fredag, når der er afholdt fastelavn i børnehaven, der er også en lille chance for at hun ombestemmer sig, nu må vi se.

Der er nemlig også en Motormille dragt (denne her) liggende hjemme, ligesom jeg også i London købte nyt udklædningstøj til hende, ikke med henblik på fastelavn, men fordi hun bare elsker udklædning og skuffen trængte til lidt nyt 😉

Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor er hun bare fin!
    Marcel var “planet og landeudforsker” som han selv havde fundet på (han er vild med solsystemet og geografi), det blev et ret vildt kostume med planetbukser, bluse med lande ( med øjne! ) Grønland på ryggen. Og en stor høj hat fyldt med “bolde”-planeter og stjerner – solen i midten med stråler i trepinde. Det har taget ham (og mor) 3-4 uger fordi han virkelig gik op i farver, størrelser på planeterne i forhold til hinanden osv. Ret vildt – men han var virkelig glad og stolt over resultatet. Også sidste fastelavn i børnehave her – det føles mærkeligt , kommer til at savne dem meget.
    Kh.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *