Hurtige nyheder fra Playmobil

Molly My har de sidste par år haft en ”My first” fjernstyret bil, i ved sådan en med en enkelt knap og så fuld fart frem, hun har brugt den en del. Men for en uges tid siden kom hun, helt af sig selv, og sagde at hun altså ønskede sig en sej fjernstyret bil.

Jeg sagde, som altid, okay det må du ønske dig til jul eller fødselsdag og så var det ligesom en aftale. Lykken eller heldet skulle så være, at næste tema vi skulle arbejde med i forbindelse med vores Playmobil ambassadørskab, faktisk var fjernstyrede biler.

Det aner jeg ikke engang selv, jeg havde bare set en overskift med race og ikke gået mere i detaljen.

Playmobil fjernstyrede biler

De er vildt seje og hurtige! Og jo egentligt også ret anderledes fra hvad Playmobil ellers laver, her skulle der nemlig ikke samles noget, men blot sættes batterier i og så selvfølgelig en Playmobil mand/kvinde bag rattet.

Uden at være kæmpe ekspert ud i fjernstyrede biler (og hvem er egentlig også det?) så må jeg sige at disse virker rigtig gode, holdbare og hurtige.

Den holdbare del er allerede testet en del gange når vi vildt har kørt ind i hinanden, spisebordsbenene eller væggen, lidt fartglade er vi vel alle, ik? Man kan ud over at køre frem, tilbage og dreje også justere på hvor hurtigt de kan/skal køre, så de kan bruges i en ret bred aldersgrænse.

De findes i 3 varianter, lige her, og koster kr. 429.

Playmobil Porsche

Der udover kommer Playmobil med endnu en hurtig nyhed, nemlig en ny Porsche 911 GT3 Cup, det lyder flot og hurtigt ik?

Jeg/vi har ikke forstand på Porsche modeller eller navne, men denne den er bare sej, så meget ved vi altså.

Den kommer med forskelligt tilbehør, så man kan lege i pitten med skift af dæk, luft, fartberegninger og selvfølgelig sejersskamlen med pokal, det hører sig naturligvis til.

Find den, lige her.

 

Og ps. så sæt allerede nu et kryds i kalenderen søndag d. 9 Juli, vi holder stort Playmobil legeevent og alle er velkomne, meget mere info følger senere.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *