Her er planen for vores eventyrlige rejse

Billederne er fra henholdsvis, Bali, Borneo og Thailand.

Der er nu under 4 måneder til vi rejser, og der går ikke en dag, hvor vi ikke taler om rejsen, den lang ferie som Molly My kalder den for. Taler om rejsen, oplevelserne, spændingen og alle sommerfuglene i maven.

Hvis ikke du helt er med på hvad jeg taler om, så skrev jeg mere om rejsen, lige her.

Planen er også nu lagt og hele rejsen er booket, jeg har teamet op med Yaneeda omkring rejsen, da jeg dels havde brug for hjælp og rådgivning til at få det planlagt, og så også bare er vild med deres forretningsmodel og bæredygtige værdier i forhold til de lokale steder vi skal rejse til, at jeg var ganske sikker på at det var her mine penge skulle ligges.

Læs meget mere og besøg Yaneeda, lige her, i kan højst få rejsedrømme, og det er jo ikke helt dårligt vel?

De kalder det oplevelsesrejser til indkøbspriser, og selv om pris bestemt for mig også er en faktor, så er det mere deres koncept med at de forbinder kunderne (os) med lokale rejsearrangører der gør hele forskellen for mig.

Dels fordi at de lokale i den grad jo er eksperterne på eget område, men også fordi at en meget større del af pengene jeg betaler ender lokalt, hvor de har meget mere brug for det end en masse dyre mellemled.

Den del syntes jeg er helt rigtig, bæredygtig og meget mere “ægte” vi behøver nemlig slet ikke en dansk talende guide, men hellere en der bor og lever hvor vi rent faktisk skal opleve.

Rejsen er planlagt efter vores ønsker og behov, præcis til os, det kan Yaneeda nemlig også rådgive og sammensætte rejser og program, som man ønsker det. Samtidig med at de lytter og anbefaler, jeg føler vi er blevet hørt og her er planen for vores drømmerejse:

01 maj – 10 juni / Indonesien: Borneo, Java, Ubud, Gili og Sanur.

10 juni – 30 juni / Thailand: Khao Lak, Khao Sok, Ao Nang og Railey Beach

Den første del af rejsen er den vi lige nu taler mest om, det er her vi skal besøge og bo i forskellige national parker, blandt andet denne, og det er specielt aberne som har det helt store fokus hos Molly My.

Jeg har selv tidligere været på Borneo, heraf lidt af billederne ovenfor, men ikke boet i de forskellige nationalparker før, så jeg er mindst lige så spændt.

Java og Gili øerne har jeg heller ikke besøgt før, og selvom jeg før har været på Borneo og Bali, så er det jo stadig en ny ferie, nye oplevelser og nye steder.

Inspiration til Bali og Indonesien, lige her.

Der er ret meget run på programmet, specielt de første 14 dage, hvor efter vi får lidt flere “fridage” og igen på Gili øerne er der også dømt en del afslapning, fordi det er det man gør der, snorkler og nyder livet.

I midten af rejsen snupper vi en strand/badeferie i Thailand Khao Lak og Khao Sok, hvor vi selvfølgelig ikke skal ligge på stranden hver dag, men også ud og opleve, men mere mærke efter på dagen hvad vi lige har lyst til, og faktisk også bo i endnu en national park, inden vi skal videre til Ao Nang og Railey Beach.

I Thailand skal vi besøge udelukkende steder ingen af os har været tidligere, det bliver også ret spændende.

Inspiration til Thailand, lige her.

Flere af dagene har vi også allerede nu aftalt ture med vores lokale guides, som f.eks. besøg i templer om aftenen i Jogyakarta, cykeltur i rismarkerne i Ubud, snorkeltur med bår på Gili Meno, sightseeing tur i Sanur, kajaktur i Khao Lak, aftenmarked i Krabi og meget meget mere. De kan selvfølgelig ændres når vi kommer frem, hvis vi finder ud af at vi hellere vil noget andet.

Men der er selvfølgelig også tid til afslapning, spontanitet og bare tøffetid, som vi jo er glade for.

Hvad syntes i, lyder det ikke som et fantastisk program, og mange spændende steder vi skal besøge?

Vi glæder os simpelthen så meget!

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hvad er dine overvejelser omkring Molly Mys far og fraværet ved denne rejse? Måske for privat et spørgsmål og så er det helt ok ikke at svare.
  Bh Karina

  • Han har sagt ja til at vi rejser (ellers gjorde vi det selvfølgelig ikke) jeg har den overbevisning at han også godt kan se at det er en kæmpe gave for hende, og udviklende inden skolestart. Selvfølgelig vil der være savn undervejs fra begge parter, men så Facetimer vi løs mm. :-)

 • Åhr mand, det lyder fuldstændig fantastisk!! Sådan en tur gad jeg så godt med min søn, han starter også i skole i sept og jeg håber vi liiiiige kan klemme en tur til Indien ind i aug.
  Jeg læste lige dit gamle indlæg om turen og hvis du stadig ikke har besluttet om du skal ha kuffert eller taske med vil jeg bare anbefale north face duffel bags, de er geniale, rygsæk stropper, er vandtætte og slidstærke, åbner helt op så man ikke skal rode rundt efter ting og så er de nemme at finde blandt tusind sorte kufferter i lufthavnen hehe. Vi har en L el XL, det kan jeg ikke lige huske, vi kan ha alt vores tøj og ekstra sko osv der og det er rart at ku ta den på ryggen, så kan man nemmere selv lige ta de 20 kilo end hvis det er en kuffert syns jeg.
  God tur!!

 • Vi går i overvejelser omkring en lignende ferie for hele familien herhjemme, men er meget i tvivl omkring økonomien i det. Hvis du har lyst til det, vil jeg derfor meget gerne høre lidt om budget og tanker omkring dette for jeres rejse – gerne bare i en privat besked og i store linjer. Det er ikke så meget hvilken rabat I har fået eller ikke fået, men mere hvor meget du har sat af til turen i det store hele, og hvilke til- og fravalg du har gjort i den forbindelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *