Hårfarve til børn (der kan vaskes ud efter 8-10 hårvaske)

Indeholder reklamelinks

Vi bliver spurgt så ofte om hvilke produkter, at det er vi bruger, til at farve Molly My’s hår med, så sender jeg links afsted til jer, men tænkte det måske også bare var lettere at samle det her.

Det er nemlig lidt forskellige produkter vi bruger, alt efter hvilken farve, den unge dame ønsker :-)

Lad mig lige starte med at sige, at det er hårfarve som vaskes ud efter 8-10 hårvaske, hurtigere hvis man er i klor i f.eks. svømmehallen….

Molly My har mest haft det i spidserne, da jeg ganske enkelt syntes det er lidt for vildt at have det i hele håret, men stod det til hende, var det vist sådan det endte :-)

Nedenfor her lidt billeder jeg kunne finde, hvor der er farve i lokkerne.

 

Vi bruger fra både Maria Nila (lige her) og Björn Axén (lige her), man skal egentlig blande en balsam i farven eller en white mix (lige her).

Men da Molly My’s hår er ret mørkt efterhånden, og hun gerne vil have god skrald på farverne, kommer jeg det faktisk direkte i hendes hår og lader det sidde 8-10 minutter inden vi skyller ud og vasker håret.

Både Maria Nila og Björn Axén kan anbefales, de holder cirka lige godt, så for os handler det lidt om hvilke farver de nu lige har, som det kan ses har vi lilla toner fra det ene brand og rosa fra det andet.

Den næste på ønskelisten er vist den azure blå fra Maria Nila :-)

Og ps. det kan naturligvis også bruges til os voksne…..

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • TAK for tippet. Har en der ville ønske hun måtte få farvet lyserødt hår- så nu prøver di denne. Er lige bestilt til fødselsdagsgave;-) KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *