Godt og hurtigt internet til hjemmet (og alle andre steder)

Reklame for Teleselskabet 3

Vi lever i 2019, vi er forvænte med godt og hurtigt wifi, er i enige?

Hjemme har vi internet som virker upåklageligt, vi bor ret centralt og det var i ejendommen i forvejen og der skulle “bare” betales og sættes til, da vi flyttede ind for 2 år siden, så det var ret let og ligetil.

Men jeg har tidligere prøvet i andre boliger og i vores sommerhus, at der skulle bestilles en masse besværligt og sågar også graves kabler ned, og så bliver det noget af et projekt ik? Oftes også meget dyrt + ventetid inden man overhovedet er igang.

3 har en mega smart løsning der hedder ‘Internet til Hjemmet’ – Se meget mere, lige her.

Løsningen er meget enkel, det tager 5 minutter, faktisk lidt hurtigere syntes jeg, men jeg er åbenbart typen der kan sætte en ledning og et simkort i en router ret hurtigt, for det er faktisk bare det der skal til, et login, password og opsætning bevares, men ja 5 minutter eller mindre, så er det altså kørende.

Routeren er hvid og smal, flyder ikke meget og er faktisk også pæn. Ja sådan noget må an da godt bemærke ik, den skal jo stå lidt fremme?

Jeg har taget det med op i Clara’s sommerhus her i sommerferien og er meget tilfreds med løsningen, hjemmekontor i haven under parasolen, hvem kan ikke være tilfreds med det?

Måske en løsning for jer der ikke har godt wifi hvor i bor, skal flytte eller overvejer til sommerhuset?

Læs meget mere om løsningen, lige her.

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *