Fordi man skal huske at fejre sig selv

Når der sker store og nye ting i livet skal det fejres, således købte jeg en smuk, længe ønsket og liiiidt dyr vase til mig selv, da vi flyttede i den nye lejlighed inde i byen.

(Vasen har jeg stadig, og kan ses, lige her)

Da vi flyttede til Hellerup, fik jeg ikke rigtig købt en flyttegave og gik længe og tænkte over, hvad det skulle være, ærligt så mangler jeg jo ikke rigtig noget, så hvis jeg køber må det gerne være noget lidt specielt som skiller sig ud.

Men noget ville jeg have købt, for at fejre flytningen, vores nye liv og MIG, helt ærligt så er 2 flytninger på 10 måneder ikke noget jeg ville anbefale min værste fjende.

En loftslampe var på ønskelisten, men hold op det var svært at finde ud af hvilket, der er nemlig okay højt til loftet og den måtte gerne fylde lidt i rummet, jeg spurgte faktisk flere gange på Instagram om gode ideer, og pludselig fik jeg tip om denne fantastiske lampe, som jeg slet ikke kendte i forvejen.

Jeg endte med denne Petite Friture Vertigo lamp.

Den er vanvittig smuk og stor, og jeg har endda købt den lille udgave, men hold op jeg er glad for den! Instagram er nu fantastisk på den måde, hold op hvor kan man få god inspiration :-)

Lampen findes i flere størrelser og farver, lige her, og kan kun anbefales.

Jeg har fået lavet den med en lysdæmper funktion, da den så kan bruges til hyggelys og mere praktisk i vinterhalvåret, og har også købt lækre energieffektive pærer til den, resultatet er blevet virkelig godt og jeg er bare så glad!

Nu skal vi ikke flytte foreløbig igen, så nu nyder jeg mine “flyttegaver” max, de er heldigvis også fine sammen, og det er godt for de bor nu begge i vores lille stue.

Kan i li den?

 

Indeholder sponsoreret link til lavenergipærer.

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 90 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *