Forældrefest og forkælelse, fordi jeg (vi) fortjener det!

Indeholder reklamelinks

Jeg var til min første forældrefest igår, altså fest med de andre forældre i Molly My’s klasse uden børnene, jeg spurgte på Instagram og jeres erfaringer herom, og hold op der var blandede holdninger (læs dem, lige her).

Status idag er at jeg er træt og med lidt tungt hoved = en rigtig fin og hyggelig aften, som endte på værtshus med øl, shots og terninger :-)

Det var en fin måde at møde hinanden på uden om skolen, hvor det jo mest er godmorgen, farvel og enkelte praktiske ting, så jeg er altså positiv omkring hele forældrefest konceptet :-)

Dagen idag er som sagt lidt træt og lige pt. med dyne i sofaen og soundtrack til ‘A star is born’ på Spotify, ja jeg er stadig ikke helt færdig med den film (læs mine tanker om den, lige her).

Og så forkæler jeg mig med lidt shopping fra sofaen, der er idag nemlig 10%hele H&M med koden 9172, og virkelig mange fine sager lige nu.

H&M, både butikker og online kan ofte være lidt uoverskueligt for mig, det kan alle store butikker faktisk, hos H&M laver jeg altid en sortering online på ‘Trend’ kollektionen, da det 90% af gangene er der jeg selv shopper H&M fra, blot et lille tip til at indskrænke udvalget lidt :-)

Lige nu er jeg meget meget lun på disse flæseskjorter, tænker de er fine nu med jeans eller nederdel og evt. en strik over, og igen til forår og sommer med shorts og bare ben, hvilken farve er finest, den lyse ik?

Find dem, lige her.

Et andet look jeg virkelig elsker lige pt. er lette plisserede nederdele med en chunky strik til, her er H&M virkelig også gode, plus til fine priser.

Igen kan delene jo både bruges når det er koldt og varmt, måske ikke lige strikken på den varmeste sommerdag, men nederdele er jo også virkelig fine med en t-shirt og sandaler til, åh, jeg syntes de er fine alle sammen :-)

Find alle tre nederdele, lige her. Og de lækre strik, lige her.

 

Husk at der idag 10% på hele H&M med koden 9172, happy shopping!

Kom til hele udvalget hos H&M, lige her.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Michala.
    Jeg fornemmede lidt i går, at du ikke rigtig vidste hvad du skulle synes om det der forældrefest, men det lader da til at du er blevet positivt overrasket, og det er da dejligt.
    Fortsat god søndag. :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *