Forårets favoritter

Hermed forårets favoritter, det er ved at være lidt tid siden at jeg sådan har vist favoritter frem her på bloggen, hvorfor der også er en del med denne gang, og et lidt lang indlæg 🙂

Som det måske bemærkes er hele fem produkter med fra Evolve, et for mig nyt brand, som lige er kommet til Danmark også.

Det er (hånden på hjertet) nogle af de bedste produkter jeg nogensinde har prøvet, og jeg har jo gennem tid prøvet en del, jeg har modtaget de her fem produkter til test, og er blevet vild med dem alle, så glad for dem at jeg tænker at jeg bliver nød til at prøve mere fra mærket, simpelthen for at se om det virkelig kan passe at alt er godt!

Fra andre brands har jeg enkelte favoritter, f.eks. en maske fra et mærke, en creme fra et andet osv, men her bruger jeg nu dagligt alle fem produkter, det må da i sig selv siges at være en succes, ik?

Evolve, en hudplejeserie, der er blevet til uden brug af skadelige stoffer, men i stedet bruger så naturlige og økologiske ingredienser, som overhovedet muligt. Alle produkter fra Evolve Organic Beauty er fremstillet i hånden, hvilket kan mærkes ned i hver enkelt detalje. Ingredienserne i produkterne undersøges nøje, før de anvendes.

Find alt fra Evolve, lige her.

Dette indlæg skal jo ikke kun handle om Evolve, men lad mig lige alligevel starte med at gennemgå de fem produkter som jeg har prøvet, og viser frem her.

Evolve, Gentle Cleansing Melt – Den lækreste rens! Den er tyk og cremet i konsistensen når den smøres i ansigtet og forvandles til en rensemælk når der tilføjes vand. Den renser i dybden og giver en lækker ren og blød hud, jeg har aldrig før prøvet et lign produkt, men er blevet ret vild med den – Find den, lige her.

Evolve, Radiant Glow Mask – En lækker maske som indeholder kakao og kokosnød, udover at give en helt vild glød, så dufter den altså også himmelsk  – Find den, lige her.

Evolve, Daily Renew Facial Cream – Lækker og fugtgivende ansigtscreme, som faktisk fint kan bruges både morgen og aften, den er lækker og fugtgivende, samtidig med at jeg oplever den som værende ret drøj i brug – Find den, lige her.

Evolve, Miracle Facial Oil – Meget let og hurtig absorberende olie, som giver fugt, glød og pleje til huden, uden at fedte for meget – Find den, lige her.

Evolve, Hyaluronic Serum 200 – Som det måske kan læses i navnet, indeholder den serum hyaluronsyre, faktisk hele 200 milligram. Effekten er meget effektiv med fugt og næring og så er den også let og lækker at arbejde med – Find den, lige her.

På billedet er også to lækre produkter fra Aveda, fra deres invati advanced serie, som en tre trins serie (og dermed har et produkt mere end jeg lige viser her på billedet).

Serien som er med med en ny formel der skal kunne reducere hårtab med på til 53%, jeg har brugt serien i knap 3 uger nu, og om jeg lige kan se en reduktion i hårtab på 53% ved jeg ikke, men mit hår har tidligt fået mere fylde og struktur og sådanne resulater kommer jo ikke lige natten over, så jeg er ret fortrøstningsfuld og glad for produkterne.

Der er som nævnt 3 produkter man skal bruge en shampoo, som er dybderensende og eksfolierende i hovedbunden samtidig med at den bygger håret op på ny. En balsam som giver fylde og lethed og til sidst en spray som bruges i håret enten morgen eller aften, altså en gang om dagen.

Jeg vasker ikke hår hver dag, men kan sagtens bruge spray om aftenen inden sengetid og så redde håret igennem næste morgen, den fedter ikke eller lign.

Anbefaling herfra, hvis i som jeg også lider af hårtab og generelt fint hår. Læs mere om produkterne og find forhandler, lige her.

Og ellers en lidt blandet landhandel for resten, sådan er det oftes, altså det med at jeg finder en favorit hist og pist og hermed nu også anbefaler videre til jer.

Nivea, 1 minute urban detox mask moisturise – Jer der har fulgt med lidt tid, ved godt at jeg elsker masker af alle afskygninger, denne giver fugt, men det er ikke så specielt det gør mange andre jo også. Det som gør den speciel for mig, er at den kun skal sidde et enkelt minut og dermed kan bruges om morgenen imens man lige tisser eller børster tænder.

Masker er for mig altid en aften ting, pga. tiden i det, men denne er nu til de morgener hvor jeg lige har lyst til et ekstra skud fugt, ret genialt ik? Find den, lige her

The Body Shop, Shimmer Waves – Smukkeste gyldne nuancer, som jeg har brugt både på kindben, øjne og som higlighter, sådan et lidt all around produkt til at have liggende i tasken.

Mest af alt syntes at jeg konsistensen som er lidt cremet og ikke så tør er helt fantastisk. Find den, lige her.

Beauty Bear, Tan Vitamins – I har før set min Hair Vitamins (lige her) (de tyrkis blå som også er med på billedet), disse er nye og er bamser til huden og nærmere bestemt for at gøre huden klar til solen og en god tan, de indeholder blandet andet betacaroten, som skulle være meget virksomt.

Man skal spise dem 4-5 uger inden huden skal i solen, så jeg er i fuld gang. Jeg kan endnu ikke sige noget om effekt, men ville lige tippe om dem, hvis i også er på vej i solen, så er det jo nu der skal begyndes. Find dem, lige her.

The Body Shop, Almond Milk Body Yogurt – Et nyt og super hurtig absorberende produkt, til de travle kvinder der ikke har tålmodighed til en body butter eller lign.

Eller bare til dem der elsker en god og fugtende creme, findes i flere varianter og er virkelig skøn, samtidig med at den efterlader huden dejlig blød. Kommer i butikkerne til maj.

Rituals, Firming Ampoule Booster – En 7 dages natkur til huden, men jeg kan altså sagtens få en ampul til at holde ti 2 dage, så der er til 14 dage for mig i sådan her et sæt. Jeg har brugt 4 styk nu og altså i 8 dage og kan  tydeligt se at den gør noget godt for min hud, de giver glød og fjerne ikke rynkerne, men syntes der udglattes lidt, og det er en kærkommen effekt 😉 Find sættet med 7 styk, lige her.

ETAT Libre d’Orange,  You or someone like you – Lækker krydret unisex duft, som har blæst mig helt omkuld, jeg som ellers kun bruger duft når jeg skal ud, er begyndt at bruge lidt til hver dag også. Den dufter helt fantastisk. Find den, lige her.

Karmameju, Tørbørste til ansigtet – Et for mig forholdsvis nyt produkt og generelt en ny rutine, sådan at tørbørste. Ud over at jeg kan se en effekt på min tørre hud, så er det også dejlig afslappende og meditativt sådan at bruge den i ansigtet om aftenen, så det kan også anbefales. Find den, lige her.

Det var mine favoritter for denne gang, næste omgang bliver med fokus på solcreme og solprodukter generelt, men det bliver først efter ferien, så de rigtig har været i brug 🙂

 

Nogle af produkterne er modtaget til test

Indeholder reklamelinks

 

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *