For 2 år siden rejste vi på eventyr…

 

I dag er det to år siden at vi rejste afsted med sommerfugle i maven og to kufferter fyldt med sommertøj. En rejse der var planlagt (og sparet op til) gennem længere tid, vores eventyr, som jeg kaldte det for. Og hvilket eventyr, vi taler stadig hvert fald på ugentlig basis om f.eks. vores oplevelser i regnskoven på Borneo og elefanten ved navn Molly på Bali :-)

 

At rejse er at leve, det er en luksus jeg og vi prioriterer rigtig højt, vi bor i en lille lejlighed, har ikke bil eller andre større ting, netop da jeg prioriterer at bruge vores penge på rejser og hverdagen generelt, hvor jeg jo blandt andet har valgt at være selvstændig og ikke arbejde fuld tid, for at have mere tid sammen med Molly My og få familielivet til at fungere bedre.

 

Også derfor det gør ekstra ondt i denne tid, jeg havde en rejse med min bedste veninde til Marrakech i marts (aflyst), Paris i påsken (aflyst), Paris rykket til slut maj (aflyst) og lige nu føler jeg også at vores rejse til Malaysia til sommer også hænger i en tynd tråd, den rejse skrev jeg for øvrigt om, lige her.

 

Selvfølgelig er det ikke et stort problem i det samlede billede, men rejser er for mig frihed og velvære og den del mangler jeg i mit liv pt.

Det kommer igen, det ved jeg godt og resten af verden løber jo ingen vegne, så det skal nok gå, men derfor kan man godt være trist omkring det :-(

 

Det er ikke bæredygtigt at rejse så meget, og det er egentlig ikke en forsvarstale om for og imod, andet jeg står ved mine prioriteter med at rejse og så forsøger jeg/vi at opveje en smule af det på andre punkter hvor vi træffer bæredygtige valg.

 

Men tilbage til for 2 år siden, hvor billedet er taget på Hellerup St. en tidlig morgen, hvor vi er klar, klar på eventyr, i kan dykke mere ned i vores eventyr blandt andet på Instagram, lige her,  hvor jeg stadig har alle stories liggende i highlight med kategorier fra de forskellige destinationer.

 

Og så også her på bloggen under rejsekategorien, lige her. hvor der ligger indlæg med postkort fra alle destinationer + meget mere løbende, jeg ville ikke ligge mig op på noget fast inden vi rejste, men der ligger faktisk 22 indlæg der fra :-)

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *