Første uge som skolepige

Lørdag og fridag, en ret tiltrængt fridag! Selvom skolestarten er gået godt, rigtig godt, så føles denne weekend tiltrængt som aldrig før.

Molly My startede i skole i tirsdags, i forberedelses B på Bernadotteskolen i Hellerup, og hvor har hun bare glædet sig til den dag. Der har været mange sommerfugle i maven, navnligt tirsdag morgen hvor jeg næsten intet morgenmad kunne få i hende, men faktisk også resten af ugen, fordi hun var så spændt.

Hun har fået en sød venskabsmakker fra 5. klasse og en rigtig rigtig fin klasse og hun glæder sig til hver en dag, selvom det i denne uge jo så kun er blevet fire dage som skolepige, så virker det rigtigt, rigtigt for Molly My.

Efter 3,5 måneds sommerferie med sent i seng og meget “frihed” skal vi lige have hverdagen under huden igen, senest 19.30 ligger vi i sengen, læser bog og hører meditation, så passer det nemlig med at hun falder i søvn senest 20.00.

Kl. 7.00 ringer vækkeuret og selvom hun først møder kl. 9.00 alle dage, er det for os begge vigtigt at have god tid om morgenen, sådan har vi haft det de sidste år og det betyder meget at der er god tid til hygge, morgenmad og måske en lille leg med en dukke et puslespil eller en tegning.

Ligesom jeg også skal lave madpakkerne (mere inspiration til det, lige her), ved at have så godt tid er der også mulighed for at hun kan blive liggende i sengen en halv times tid og vågne med en tegnefilm, hvis der er behov for det :-)

I weekenderne indhenter vi så lidt mere af søvnen, for egentlig kunne hun godt stadig sove 12 timer hver nat, men det bliver simpelthen for presset med tidligere i seng, hvertfald her hvor det er så lyst, at hun også gerne vil lidt ud og lege eller hoppe på trampolin efter aftensmaden, måske vi lige regulere med en halv time tidligere i seng i vinterperioden.

Men ja skolen går godt og Molly My er meget glad for den nye hverdag.

Se mere om hendes skoletaske mm, lige her.

Kjolen er fra Little Marc Jacobs, se mere, lige her (reklamelink) hvor der er godt udsalg med 50% på mange lækre sager.

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 89 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor er hun en bedårende stolt skolepige:-)
    Dejligt at hun/I klarer det så fint her den første uge.
    Jeg husker godt da min egen datter startede skole, så er de pludselige store.
    Rigtig god weekend til jer2 og nyd til ekstra søvn og frihed:-)

    • Tak Tina, det er nemlig en stor dag for både børn og voksne sådan en skolestart :-) Også dejlig weekend til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *