FLEXA Popsicle

Forelsket, forelsket i den nye Popsicle serie fra Flexa! Av, det er pænt!

I ved jo at vi længe har været meget glade for Flexa til Molly My vi startede med den smarte Baby Cot bed (den hvor der kunne tages 3 tremmer ud) og skiftede senere den ud med en lækker seng mm. fra Flexa Play kollektionen.

Nu har Flexa så lanceret den nye FLEXA Popsicle kollektion og den er helt eventyrlig smuk! Jeg er vild med kombinationen af træ og farver og generelt funktionalitet bag med opbevaring, skuffer osv, man kan se at der er tænkt over tingene her.

Ligesom referencen til netop is er skøn, man ser en lækker is for sig med de farver ik? Jeg tænker jordbær, pistacie og blåbær, selvom det vist er andre smagsvarianter der egentlig er tænkt på.

FLEXA Popsicle

Molly My ville elske elske elske den seng med plads til både leg/hule og soveplads, mens jeg altså bare må hjem og måle op om skrivebordet måske kunne være en løsning på det nye værelse, det kræver dog mere end et, da vi jo vil lave en hel langside, men det kunne nu også være ret sejt og så måske i forskellige farver.

Tommelstokke må frem i weekenden 🙂

Se meget mere fra kollektionen, lige her.

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Den er bare så fin den kollektion.. er også totalt forelsket i den. Molly my er en heldig pige h is hun får det på sit værelse :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *