Fineste advents og værtindegaver

Reklame for Mark & Waldorf

Julen er tid for festlige anledninger og dermed små fine værtindegaver, men alle disse er nu også perfekte til advents eller julegaver, her mit bud på god inspiration til alle dele.

Noget som både kan bruges specifikt i julen og andet hele året, sådan er det hyggeligst ik?

Alt er fra Mark & Waldorf og i tråd med mit tidligere indlæg, som mere var med fokus på børnene, se eller gense det, lige her.

 

Lad os starte fra toppen og ned, sådan cirka :-)

Knallerter fra Meri Meri, fine til pynt i hjemmet, på julegaver og juletræet, og så er der jo ekstra overraskelse når de trækkes. Vores er gemt væk igen, og kommer frem når vi nærmer os julen lidt mere, simpelthen fordi Molly My ellers ville spørge dagligt om vi skal trække dem :-)

Find dem og andre fine udgaver, lige her.

Lækker blødt hammam håndklæde, min absolut favorit når det kommer til håndklæder, både hjemme og med på rejser. Syntes det er skønt at de er så tynde og bløde, og efter et par vask suger de altså virkelig godt, så det skal ikke afskrække jer.

Find dem i mange farver, lige her.

Smukt ruskinds smykkeskrin, igen også fint både hjemme og på rejsen, det er så dekorativt, at jeg også har det stående fremme i soveværelset, altså lige når Molly My ikke har snuppet det, som hun har lige nu….

Find det i to farver, lige her.

Finest kageopsats til julegodterne, her med chokolade, clementinter og nødder, ret klassisk jul ik? Der findes faktisk et helt stel i serien og det er super fint, og til rigtig gode priser :-)

Find julestel, lige her.

Kræmmerhus med lækre pebernødder, fin lille gave eller pynt, vi har prøvesmagt lidt (lyv, de er spist op) og de var rigtig gode.

Find dem, lige her.

Julebordløber med det fineste broderi, en klassiker der kan bruges mange år frem, den og kan pynte fint igennem hele december måned, også bare til hverdag og morgenmaden vil den være hyggelig at have liggende fremme på bordet :-)

Find den, lige her.

Skønneste lille bil med julegaver på taget, den er fra House Doctor og fin i julevinduet, på træet eller bare på bordet.

Findes i flere varianter, lige her.

Af andre fine ideer må jeg altså lige vise jer denne spilledåse, denne nutcracker serie og disse balloner, også fine sager ik?

Håber jeg fik spredt lidt inspiration og julestemning :-)

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *