Fin opbevaring til børneværelset

Det er ingen hemmelighed, at Molly My har en del legetøj, læs meget legetøj! –  men det har de fleste børn nok generelt ik?

Jeg prøver at hjælpe hende med lidt orden og system, da det bare er lettere at lege og efterfølgende gør oprydningen lettere for hende, ja hun skal selv rydde op, for det meste. Strenge mor 😉

I forbindelse med hendes nye skrivebord (som i jo så lidt mere af, lige her) har vi også fået nogle nye lækre kasser til opbevaring og en lille hylde til de vigtigste og mest dyrebare ting.

Kasserne her er fra Bloomingville Mini og virkelig skønne, de er både rummelige, pæne og så er det smart at man gennem skyen kan se hvad der er i dem.

Molly My har 2 styk, en ved skrivebordet, hvor der lige nu er perlesager fra Hama og så en hvor hun har alle de mindste Playmobil ting, det fungerer rigtig fint.

Find dem, lige her.

Oppe over skrivebordet er der i den ene side hængt en lille lyserød hylde, i ved sådan en hvor de vigtige skatte og kærestebrev kan gemmes 😉 Det er 100% Molly My’s projekt hvad der skal stå på den hylde, og hun tager det ret alvorligt.

Pt. drømmer hun en del om at komme tilbage til Paris og Eiffeltårnet, så de to er naturligvis på hylden over vigtige sager.

Find hylden, lige her.

 

Hjælper i også jeres børn med lidt system for bedre orden på værelset?

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Jollyroom.dk

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *