Fastelavnsinspiration til børnene

Indeholder reklamelinks

Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

Måske i allerede har styr på det?

Måske i har liggende i udklædningskassen, har lavet det selv eller lånt af naboen?

Måske i er helt på bar bund og søger lidt gode ideer?

Så er der lidt at hente her, min erfaring med fastelavnstøj er at det bliver brugt hele året, hvert fald hjemme hos os, hvor vi har en skuffe med udklædningstøj under sengen :-)

 

 

Alt ovenfor her er blot lidt favoritter og et lille udvalg  fra Børnenes Kartel, som har en hel fastelavns kategori (lige her) der er udklædning til alle aldre, diverse kapper, hovedbeklædning, ansigtsmaling og meget meget mere.

Der er god inspiration at hente, også hvis man bare mangler en lille ekstra ting, til det man allerede har i forvejen.

Selv ville jeg 100% være indianer, hvis jeg skulle til fastelavn i år – Men det har Molly My allerede været tilbage i 2016 (billedet øverst) så det vil hun ikke være igen, og kan vist heller ikke helt passe tøjet, som vi for øvrigt selv havde lavet :-)

Jeg er også ret vild med denne vendbare sag, lige her, som derfor både kan være en drage og en enhjørning, alt efter hvordan man vender den :-)

Kom til alt med fastelavn, lige her.

 

Ps. Molly My skal være Hermione fra Harry Potter, hun har allerede tryllestaven klar, så det er noget med en sort kappe, hvid skjorte og slips :-)

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Herhjemme var vi også tæt på noget fra Harry Potter universet. Men det blev alligevel Pippi som vandt. Vi har været i sving ved symaskinen og selv klaret Pippi kjolen.
    Vi er tidligt ude da skolen holder disko fastelavns fest inden vinterferien !!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *