Familieønsker for 2019

Molly My og jeg havde en rigtig fin snak nytårsaften, i ved der i sofaen i nattøj og dyner (læs om vores nytår, lige her).

Vi talte om året der var gået og så spurgte jeg hende ind til om hun havde nogle ønsker for det nye år, noget som vi måske skulle blive bedre til, opleve eller andet.

Hun tænkte lidt tid, og jeg sagde så at jeg f.eks. gerne ville have at vi blev endnu bedre til at spise flere dage uden kød, her fik vi os igen en snak om miljøet, klode og alting, noget som generelt fylder en del hos hende.

Læs, lige her, om de værdier jeg generelt gerne vil give Molly My.

De grønne dag var hun helt med på, hun elsker i forvejen f.eks. grøntsagssupper (lige her, lige her og lige her) og falafler (lige her), grøntpasta og lasagner (lige her og lige her), så intet problem at spore hos hende.

Molly My vil så gerne blive bedre til at sy, kom hun frem til, og sy noget mere, det kom jo så ret naturligt efter at hun lige har fået sin egen symaskine i julegave (lige her), og det lovede jeg hende at det ville jeg gerne hjælpe hende med.

Og så aftalte vi at vi skulle være endnu bedre til at lave ting sammen, gå en tur, spille et spil, se en film, lave krea osv.

Jeg syntes i forvejen at vi er rigtig gode til den del også, men når hun nævne det som et punkt, behøver det for mig heller ikke være et billede af, at vi ikke gør et nok, men også at det er noget hun er glad for at vi gør, så det skal vi så også noget mere.

Og jeg vil gerne være endnu bedre til at lade mobilen ligge på hylden, der har den egentlig ligget en del i 2018 også fra eftermiddag og til sengetid, men jeg tror og ved at der stadig kan gøre mere her!

Så opsummering af vores familieønsker for 2019:

  • Flere grønne dag (Mor)
  • Bedre til at sy (Molly)
  • Lave flere ting sammen (Molly)
  • Mindre mobiltid (Mor)

Jeg lavede en lille spørgerunde på Instagram og spurgte til jeres drømme for 2019, og der kom mange blandt andet omkring sundhed, familietid, økonomi, børn, bolig, rejser mfl.

Skal vi have tilføjet nogle flere?

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg har nogle ønsker, som jeg vil bruge mindre tid på min mobil og mere gåtur udenfor sammen med børnene og laver flere aktiviteter sammen med dem.
    Mere tid til at være kreativ med dem, jeg er meget kreativ, men har bare dårlig til at få mine børn med eller de gider ofte ikke være med. Så jeg vil give et forsøg på at spørge dem, hvilke kreativ område de vil meget gerne lave.

    • Gode ønsker Julie, har du overvejet at prøve Kreakassen med børnene, min datter elsker det koncept. Også selvom vi egentlig begge er kreative og har et skab fyldt med kreating, så er der bare noget specielt for hende med de små poser og “opgaver” man med materialerne får :-) Blot en ide….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *