Få styr på billeder, ønsker og de hurtige screenshots med ny app

Kappture_3

Kender i det, med at man tager et hurtigt screenshot med mobilen, når man ser noget lækkert, kunne f.eks være børnetøj 😉 (det sker jo for mig, og sikkert også for jer, det med børnetøjet…..)

Eller noget man lige skal huske? F.eks en rabatkode, en god ide til børneværelset, en smuk blomsterbuket eller en lækker kage?

Ja, i gættede rigtigt, jeg tager en del screenshots fra Julie Wettergren’s Instagram med de lækre kager og smukke blomster 😉

Mit fotoalbum på mobilen er en stor pærevælling af billeder, primært af Molly My, men også et hav af inspirations billeder, billeder af tøj, legetøj, ønsker, mad, steder, anmeldelser og opskrifter.

Ville det ikke være smart at kunne gemme dem i et smartere og mere overskueligt system, væk fra fotoalbum/kamerarulle på mobilen? – Gæt hvad, det kan man da også 🙂

Nemlig med den nye app KAPPTURE, her gemmer du simpelthen dine screenshots (og billeder) og kan selv opdele dem i kategorier, skrive hvor de er fra, og hvor produktet evt. kan købes og så vælger du også selv om det skal vises offentligt eller kun være til dig.

 

PicMonkey Collage

Det er DIG der skaber den. Så KAPPTURE er ikke begrænset til noget du skal se i KAPPTURE eller i en browser, det er til ting du ser i hverdagen, screenshots på nettet, en lille hyggelig café du ser en sidegade du ikke har gået på før..

Man kan nemlig også følge hinanden, og på den måde få og give inspiration, det er da smart ik?

Specielt for mig er det rigtig smart, at jeg kan skrive hvor det kan findes/købes, fordi det glemmer jeg tit (læs altid) efter få dage, og så er jeg jo lige vidt.

Og så syntes jeg også at den er virkelig genial til inspirationskilder til f.eks tema fødselsdag, bryllups planlægning eller indretning i hjemmet. Man finder jo så meget inspiration rundt omkring online eller i fysiske butikker, ind i en samlet mappe med dem 🙂

Jeg er helt ny på mediet, men fan! I er dog velkomne til at følge med, der kommer løbende mere, jeg hedder “Michala Bastian” – Jeg har f.eks inspiration til Molly My’s fødselsdag, tøj, bolig og ønsker til mig selv derinde.

Min tanke er, at jeg vil til at bruge den mere til de “produkt” billeder som tidligere har været på min Instagram, og så mere lave den personlig med egne billeder og ikke så meget brand og “købs” billeder. Giver det ikke fin mening for jer?

 

Find KAPPTURE gratis i app store, lige her.

Ps. den kan jo i princippet også bruges til ferie, børn og osv billeder, så de ikke fylder på mobilen, det er jo bare at lave en mappe til det (evt. privat).

(Visited 34 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *