Et nyt eventyrligt Playmobil univers

img_7197

img_7207

img_7195

img_7199

img_7187

img_7192

Sponsoreretindlæg

Playmobil har gjort det igen, igen lavet et fantastisk univers til børnene!

Ja, jeg ved godt at vi roser dem meget, men det er for Molly My og os bare det bedste legetøj, det er så ligetil, så udviklende og fantasiskabende. Molly My har altid gang i de skønneste rollelege og små fortællinger, denne serie er ingen undtagelse.

Serien er et magisk fe univers (fairies) og præcis som vi kender det er detaljeniveauet helt tosset, altid lige fra bitte små ædelsten, nuttede dyr, gynge i træet, smukke feer i en magisk skov, hvor der også er gemmesteder til små skatte og en flaske med “ægte” festøv 🙂

Og så tror jeg at specielt feer, dyr og enhjørninger indbyder til fantasifulde lege, da de jo i sig selv er meget fantasifulde og ikke så hverdagsagtige. Jeg overhørte hvertfald den anden dag en leg fra børneværelset, hvor der både var tale om at flyve, at trylle og at blive usynlig. Og selvom alle ting ville være fantastisk at kunne en grå tirsdag, så er det jo ikke hverdag. Det ved Molly My godt, men derfor er det stadig med i hendes leg.

Præcis der ELSKER jeg Playmobil og det faktum at jeg har en datter der elsker at lege. Ja, hun kan også godt li at se tegnefilm og mange andre ting, men fantasien den kommer virkelig til syne i hendes rollelege med Playmobil og jeg håber af hele mit hjerte, at det er noget hun vil fortsætte med i mange år endnu. For det er så befriende og dejligt at lege, både for børn og voksne!

Vi har som altid de forskellige æsker blandet fuldstændig sammen, hvis i vil have et bedre overblik over de enkelte, så se mere, lige her.

Ps. den eneste fe der findes er naturligvis tandfeen, hende tror Molly My så tilgengæld også rigtig på, og glæder sig til at at hun skal møde…. Om et par år!?

 

Molly My havde børnehaveveninde Chloé hjemme til en hyggelig playdate.

Det kom der denne lille film ud af, som viser lidt mere af serien og legen:

Som i kan se og høre fylder dyr og det at være venner en del for Molly My i legen, og det indbyder denne serie bestemt også til. Ligesom den også er god til rollelege, både alene eller som her med en god ven.

Playmobil Fairies

Til serien er der som altid en “stor” æske, i dette tilfælde er det skoven, som altså ikke kun er en skov, men som også har flere feer, dyr og en masse tilbehør. Den koster kr. 499 og kan købes, lige her.

Derudover er der et fe skib, en magisk fe dal med lysende blomst og en masse mindre æsker med små fe børn, enhjørninge/heste mm. Virkelig mange skønne ting 🙂

Priserne begynder fra kr. 59 og op til kr. 499 – Find det hele, lige her.

 

Ligner det noget som jeres børn også vil kunne få god leg med?

Så hold øje med bloggen senere på ugen, måske serien også kunne blive jeres 😉

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor er hun sød ❤️ Hun elsker dyr og heste er hendes yndlingsdyr. Jeg har en pige på seks år, som også vil blive forelsket i det fantastiske fe-tema 😊

  • Det lader til at være heste – måske med en enhjørning imellem? <3 Min datter ville blive stjerneglad for den fine præmie. Hun elsker farens gamle Playmobil hos farmor og farfar i hvert fald :-)

  • Skøn pige du har.
    Hun er vild med dyr, og hendes favoritdyr er: heste ❤🐴
    Jeg har 3 drenge, de elsker også Playmobil og dyr, og de vil blive glade for noget nyt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *