Et nyt blankt lærred

tgw63hqsibuebyu2esrp3eoyfftf7jn

f4okfz5ob4npvaovidmhgevuc8nz66x

nb54napmc7gru8oe3ngbv7brspudfzu

Lidt smugkig af Molly My’s og mit kommende hjem, det kommer tættere og tættere på, vi får faktisk nøgle nu på fredag! Og flytter ind i løbet af oktober måned. Jeg har været inde her til morgen og lige se lejligheden igen, og jeg har bare en rigtig rigtig god mavefornemmelse, det er dejligt 🙂

Billederne viser lejlighedens hjerte, nemlig det store køkken alrum / stue, hvor jeg ved at vi kommer til at bruge det meste af vores tid, der er desuden også to værelser, et til os hver og et badeværelse.

Der er et fantastisk lysindfald og rigtig mange muligheder med rummet og jeg er gået igang med den helt store ønskeliste, der er mange ting der skal besluttes og købes, men til en start begynde vi med de ting vi har i forvejen, lidt hjemmefra og lidt fra sommerhuset og så køber jeg efterhånden som beslutningen og pengene er på plads.

Jeg syntes bedst man kan mærke og se hvad der egentlig er brug for, når man er flyttet ind. Selvom det da bare er fristende at trykke køb på en masse allerede nu, så afventer jeg lige lidt.

Lamper er faktisk det eneste jeg skal have købt hurtigt, for selvom det er en lys lejlighed, så går vi jo en mørk tid i møde, har i nogle gode ideer til lamper?

Der kommer nok til at være lidt mere bolig og indretning på bloggen den næste tid, men kan jo huske fra sommerhusindretningen, at i også var glade for at læse om det. Så håber i også vil være med denne gang 🙂

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *