Et farvel til Vesterbro

IMG_3413

Vesterbro!

Jeg elsker Vesterbro, virkelig elsker Vesterbro og de snart 7 år jeg har boet her, Vesterbro er for mig København, jeg nåede at bo med Søren i knap 1 år på Østerbro inden vi flyttede til Vesterbro, og inden da boede jeg i hus i Helsingør. Så København er ret meget Vesterbro for mig, ligesom det er her Molly My er født og føler sig hjemme.

Når man spørg hende hvor hun kommer fra, svarer hun højt og klart Vesterbro, ikke noget med København, nej hun siger Vesterbro. Heldigvis kommer hun stadig til at have hendes gang her, da Søren bliver i vores lejlighed, og Molly My og jeg flytter lidt tættere på centrum.

Hun vil derfor stadig have vennerne i gården, de gode legepladser og den skønne underbo og ja, selvfølgelig hendes far 🙂

Men endelig fandt jeg også et skønt nyt sted til os, og vi får det faktisk allerede fra oktober, så lige om snart. Der er 117 praktiske ting der skal skal ordnes med flytning osv, og så er det (for mit vedkomne) et farvel til elskede Vesterbro, det bliver lidt hårdt!

Men jeg glæder mig samtidig også til at starte på en frisk og det ER også et skønt sted vi flytter hen 🙂 Så Vesterbro, tak for nu, det har været skønt….

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *