Er Instagram blevet for “pænt”?

Det er jo så vanvittig smukt udenfor, jeg ELSKER de smukke efterårsfarver og alt omkring dem! Favorit årstid, og ja også den milde morgenfrost som idag, det er så skønt at mærke naturen på den måde – Min egen Instagram profil har også fået efterårsstemning, altså både i motiverne, men den grad også i farvetema, der er simpelthen et “varmt filter” på mine billeder, og det har der faktisk været et års tid nu.

Jeg fik nemlig ideen sidste efterår, sådan at min profils farvetema skulle følge årstiden, altså varmt her til efteråret, koldt og lyst i vinteren osv, men vi fik aldrig den der kolde og lyse vinter, så jeg fortsatte med samme tema og har troligt farvejusteret mine billeder (i faste opslag) det seneste år, stories er bare som det nu ser ud, og på den måde stadig mere “ægte” :-)

Så samme farvetoner fortsatte jeg med hele året igennem, og selvom det er varmt og efter min mening efterårsagtigt, så passer det stadig fint ind og jeg har egentlig bare vænnet mig til det nu, det er ingen hemmelighed hvad jeg gør eller hvordan, og jeg svarer også gerne på IG når jeg bliver spurgt.

Jeg justerer gerne på farver, lys og lidt kontrast manuelt hvis der er behov for det, men ellers er alle billeder efterfølgende kørte igennem VSCO og det filter der hedder G9, et filter alle kan bruge, så det er bare at lege med og give den gas, hvis i kan li hvad i ser.

Personligt bruger jeg selv Instagram til inspiration, og kan godt li at det er pænt, visuelt giver det god energi og et frisk pust i hverdagen.

Stories bruger jeg mere til sjovt og ballade og der er det langt fra pænt, læs der er er meget rod, morgenhår og hverdagsglimt, og det er ikke fordi jeg forsøger at skjule virkeligheden i de faste opslag, men jeg deler nok egentlig “bare” det som jeg selv nyder andre steder.

Men det får mig stadig til at tænke på, om Instagram er blevet for “pænt” og her peger jeg altså også på mig selv, er det for meget med det farvefilter og tanker omkring hvad der postes?

Hvordan bruger i selv Instagram og hvad kan i li at se?

 

I er altid velkomne på min profil – Den findes, lige her og er ganske åben, hvis man blot vil smugkigge :-)

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg kan bedst lide billeder, der ikke er redigeret, bare lagt på som de er taget, sådan er mine egne billeder på IG. :)

   • Selv tak, jeg vil dog sige, at jeg ikke har tænkt over, at dine billeder er redigeret.
    Men det handler nok også om at jeg ikke har så meget forstand på, hvordan man gør.
    Jeg er stadig “grøn” udi brug af min iPad. :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *