Er det for tidligt at begynde på julehyggen?

Reklame for Finurligheder

Vi er simpelthen startet på julen idag, fuld drøn på julemusik, lidt juleslik og julepyntfremstillingen, og ved i hvad, selv for en “julehader” som jeg, så var det rigtig hyggeligt :-)

Ingen hemmelighed at Molly My elsker julen mere end jeg, men jeg prøver virkelig at skjule min egen holdning og lade hende få alt den hygge hun kan rumme, og hyggeligt det var det altså!

Vi elsker jo begge kreatid og har de sidste år også lavet rigtig meget fra Kreakassen, siden er der kommet mange nye spillere på banen med mere eller mindre lign koncepter, hvor vi altid har holdt os til Kreakassen.

Men nu har vi så også fået øje på Finurligheder, som adskiller sig på den måde at det mere er temakasser, vi har her leget med og dimset med Julekassen, find den, lige her.

Julekassen koster kr. 300 og indeholder virkelig mange spændende ting, her efter 2 timers hyggestund er vores kasse stadig nærmest fyldt, så der er altså til mange timers kreativitet eller mange børn og kreationer.

På Instagram kan i se lidt film fra vores hygge, inkl. julemusik ;-) Det er gemt under profilen og ‘Jul’ – Og som det kan ses var Molly My ret begejstret helt fra åbningen af kassen, hun både fandt inspiration i medfølgende hæfte, men lavet også selv udfra fri fantasi.

Eneste man selv skal have er en saks, tuscher, limspistol og eller limstift.

Man får altså rigtig rigtig meget for kr. 300, hvilket jeg syntes er en rigtig fin pris, oplagt gave til første adventssøndag eller måske “bare” til en hyggedag inden.

Find Julekassen, lige her.

Vores kreationer står nu og pynter, og lur mig om der ikke snart skal laves mere, måske jeg kan få hende til at dele lidt ud i gaver, ellers kommer vi da til at få lidt pladsproblemer inden julen er forbi :-)

Som nævnt er Finurligheder med temakasser, der er også en Drømmekassen, Klovnekassen, Skibskassen og Monsterkassen udover julekassen.

Jeg tror vores næste skal være Drømmekassen, kunne passende være en gave til Molly My, når hun fylder 7 år til januar.

Kom til alle de forskellige kasser, lige her.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *