En tiltrængt pause fra det hele

Det er ingen hemmelighed at den sidste tid har været hård og stadig er hård, vi har været i sygdomsland flere uger efterhånden, og mit energi niveau er bare ikke som det plejer. Jeg har som oftes ret meget overskud og et ekstra gear at give af, det er lidt svært at finde frem i disse dage, desværre!

Udover sygdom er der en del tanker der fylder, omkring fremtiden, muligheder, planer og drømme og så topper vi det også med at dialogen med Molly My’s far også er konfliktfyldt og svær.

Mange ting som gør at det overskud der er tilbage 100% bruges på Molly My, hun er vant til en mor med overskud, så hun får naturligvis det jeg nu engang har i mig.

I går havde jeg dog et par timer med fokus på mig, jeg ”tjekkede ud” og lod mig forkæle hos Arndal Spa med en ’Winter Retreat’ behandling som sammen med spa og sauna virkelig fik mig afslappet og boostede min energi, samtidig med at jeg fik silkeblød og fugtet hud.

Læs mere om ’Winter Retreat’, lige her.

Og gud hvor jeg og min hud trængte lige præcis til det. Mine ben havde jo status af fiskeskæl og ja som ovenstående viser så var det også godt at få tankerne på afstand for en stund.

Jeg startede med en tur i spa og sauna og bare lige lukkede af for alt omkring mig, det var dejligt afslappede og varmt, helt perfekt i den kolde vinterkulde som jo i den grad er kommet til Danmark i disse dage. Jeg blev herefter først tørbørstet over hele kroppen og fik efterfølgende en lækker massage med lun økologisk kokosolie.

Jeg elsker at komme i Arndal Spa, når jeg virkelig har brug for en massage der virker, pga. ondt i ryggen og problemer med lænd, så booker jeg altid hos Veronica hos Arndal Spa, og det er på ingen måde behageligt (men virksomt) så det var helt dejligt at i går netop var afslappede og ren nydelse.

Oplagt med en ’Winter Retreat’ her i juletravlheden eller måske som et julegave ønske, der kan indløses i det nye år? Book eller køb gavekort, lige her.

Min plan er hvert fald at Molly My skal have en børnemassage i fødselsdagsgave til januar (som vi gjorde, lige her) og så kunne jeg jo passende snuppe sådan her en omgang samtidig.

Reklame, da inviteret af Arndal Spa.

 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *