En oplevelsesgave til 8 års fødselsdagen

Molly My fik en oplevelsesgave af mig til 8 års fødselsdagen, og sikke en oplevelse!

I fredags skulle den indløses, gaven var den smukkeste koncert i Konservatoriets Koncertsal, et samarbejde mellem Søren Huss og Sjællands symfoniorkester, hold nu op en oplevelse.

Det er ingen hemmelighed at jeg selv er vild med Søren Huss’s musik, og har været til flere forskellige koncerter med ham gennem årene, lige fra Vega i 2011 til Vor Frue Kirke og også til støtte koncert for Fair Welcome, som min dygtige veninde Charli stod bag i 2016.

Alle gange har det været meget smukke oplevelser, disse havde jeg lyst til at dele med Molly My og introducere hende endnu mere til musikkens verden.

Hun har tidligere været til koncert og andre musik arrangementer, ligesom hun jo også nu selv går til guitar på musikskolen på Bernadotte.

Men dette var alligevel noget hun glædede sig ekstra til, det var jo nogle billetter jeg havde pakket ind og givet som en magisk gave, ekstra magisk blev det, da jeg havde fået pladser på første række midt for.

Dvs. han stod lige foran os, og det gjorde hende vist lidt starstruck, hvert fald blev hun lidt rød i kinderne da han pludselig vinkede til hende, egentlig tænker jeg det mest af alt handlede om at han blev overrasket over at der sad sådan en lille størrelse på første række og klappede med :-)

Koncerten og musikken var smuk og meget rørende, der var virkelig god magi mellem alle de forskellige på scenen, så kæmpe anbefaling skulle et lign arrangement sættes op igen.

Oplevelsen som i fredags fik mig til at ønske og planlægge om endnu flere oplevelser som denne med Molly My i 2020, så nu er det bare at finde næste, tip gerne hvis i har set nogle fine arrangementer et sted.

Jeg kan begynde med et lille tip, nemlig at følge Natkirken på Strøget i København de har ofte spændende og gratis arrangementer :-)

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *