En måned i punkter…..

Vi har nu boet i Hellerup en måned (og faktisk lidt til….) tiden er gået vanvittig hurtigt og det føles som om vi har været her altid.

Der er mange ting at sige om vores nye bydel, her er nogle af dem:

… vi er næsten på plads, her mangler virkelig ikke meget.

… der er 5 minutter til Molly My’s kommende skole og et par minutter længere til stranden, begge dele noget vi kommer til at elske at have så tæt på.

… der er ikke mange steder man kan købe burgers, de er vist mere til sushi, thaimad og salater? Lidt svært nå nu en af Molly My’s livretter faktisk er burgers.

… til gengæld er der virkelig mange steder med lækker is, og det brokker vi os bestemt ikke over.

… der er alt vi ellers skal bruge lige fra dagligvare butikker til favorit bager, blomster marked, og så Waterfront og Strandvejen med alle de lækreste butikker, bestemt vi ikke savner byen på den front 🙂

… Molly My har fået venner og er tilmeldt til MGP dans på den lokale danseskole, lige som vi allerede har besøgt Experimentarium flere gange.

… vi har på trods af det tvivlsomme sommervejr nydt den lille have og alle blomster derude.

… vi har brugt frygtelig mange penge i Menu (Rotunden) måske verdens lækreste supermarked, alt for fristende og inspirerende, vi må vist tilbage til Vigo, Nemlig.com og Aarstiderne, det er hvertfald billigere 😉

… og måske bedst af alt (ej, det er gas…..) vores rengøringsdame har sagt ja til at komme med os, selvom det betyder noget mere transport for hende. Hurra!

 

Alt i alt er vi faldet godt til, og glæder os til at vise jer meget mere herfra 🙂

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *