Om man vælger at bruge hele dejen til pølsehorn eller snegle, vælger man jo selv. Jeg kan bare godt li at lave lidt forskelligt til fryseren, så har vi både til madpakken, en snack eller som tilbehør til f.eks. en suppe :-)
Denne dej er let at lave og kan hæve natten over i køleskabet, så der kan bages fra morgenstunden, koldhæver man den ikke skal tilsættes lidt mere gær, men alt det forklare jeg herunder.
Ingredienser til dejen
20 gram gør (50 gram hvis ikke der koldhæves)
1 dl. vand
1 dl. creme fraiche
2 æg
1/2 dl. olie
425 gram mel (jeg har brugt hvede og speltmel)
1 tsk salt
Ingredienser til fyld
Pølser
Pesto
Revet ost
Skinke eller pepperoni
Tomatpure eller ketchup
Fremgangsmåde til dejen
Rør gør ud i vandet, tilsæt creme fraiche, æg og olie, herefter salt og mel.
Kom mel i lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem, den må ikke være klistret, men heller ikke tør, så prøv dig lidt frem her.
Kom dejen i en skål og i køleskabet natten over, hvis ikke der koldhæves, lad den hæve på køkken bordet en time.
Næste dag, eller sammen efter en time. Deles dejen i 3 dele, alt efter hvad der skal laves med den.
Her er lavet pølsehorn, og ruller/snegle med henholdsvis pesto og revet ost og pepperoni, ost og lidt tomat.
Badges ved 200 grader i cirka 15 minutter, alt efter størrelse, hold øje med ovnen.
Spises med det samme eller fryses til senere brug :-)
–
Hvor mange pølsehorn bliver der ca ud af denne opskrift?
Hvis du vælger kun at lave pølsehorn af hele dejen, bliver der cirka 20 små :-)