En hilsen fra havet

Blot en ”lille” hilsen her fra Freedom of the Seas® det er lidt fjollet at kalde det for en lille hilsen, for skibet her er KÆMPE stort, Molly My’s første kommentar var faktisk også, wow og så shit mor!

Jeg ved egentlig ikke om det var fordi hun blev overvældet over synet af det hele, eller om det var med tanke på min virkelig ringe stedssans. Og ja, vi er faret vild et par gange eller fire, men det er vejledninger til at finde “hjem” igen, så vi har klaret den hver gang, og alle selvfølgelig med nej nej, jeg syntes bare lige vi skulle den her vej og se noget spændende.

Som om mor….. hun har gennemskuet mig og er også flere gange kommet mig i forkøbet og har sagt, vi skal altså den her vej.

Nå men nok om størrelser og stedssans (eller mangel på sammen), jeg ville blot lige tjekke ind og sige hej, her er mega skønt, vildt og overvældende på en og samme gang, vi suger til os og jeg må sige at det er virkelig oplagt til børnefamilier med sådan her et cruise, her er ALT man har brug for eller ikke brug for, for man bestemmer jo helt selv hvor vildt og fyldt et program man har lyst til at have.

Vi tager det faktisk stille og roligt (så stille det nu kan være sådan her et sted) og en dag ad gangen, det er ret hyggeligt, jeg skal nok gå meget mere i dybden når vi er hjemme igen. Vi skifter lidt mellem dage på land og ved poolen, så det er 100% på Molly My’s præmisser, i morgen skal vi så f.eks. til Rom.

For nu lidt billeder fra de første par dage, og husk at i altid kan se meget mere på Instagram hvor jeg både ligger billeder op og små film min story, faktisk rigtig mange film på story, de er i nemlig mange der har skrevet at i er glade for.

Spørg endelig hvis der er noget i er nysgerrige på 🙂 Og se meget mere, lige her.

Jeg kommer til at gå meget mere i dybden i et indlæg, når vi er hjemme igen. Jeg har en liste jeg løbende skriver på, med plus, minus og så gode tips til en cruise tur.

Og husk at hvis i selv overvejer cruise, så har jeg fået lov helt specielt at give jer en rabatkode på 10% ved brug af koden ‘bastabum‘ den gælder fra d. 20 maj og til d. 30 juni 2017.  

Den kan ikke bruges online eller hos rejsebureauer. Man skal ringe på 33 12 76 00 og tale med dem 🙂

 

Reklame, da vi er inviteret på presserejse af Royal Caribbean.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *