En hammer og fire søm senere…..

img_7459

img_7458

Reklame

Vi har en rigtig slappedag idag, en såkaldt nattøjsdag! Vi dimser rundt, rydder lidt op og gør klar til ugen begynder igen i morgen, på mange måder føles det som søndag, bare på en mandag 🙂

Molly My har selv lige bedt om en lur i min seng, så jeg har sneget mig til en lille hilsen her på bloggen, hun ville nemlig ligge alene derinde, dog med tegnefilm på iPad’en, så tvivler på at hun falder i søvn. Men en lille afslapningsstund er da også dejligt!

Børneværelset

Vi har ryddet op på hendes værelse i fællesskab, der trængte i den grad, ikke sådan udsmidning eller lign, mere sortering i de forskellige kasser, så det igen er let at gå til legen og få gang i fantasien.

Nu vi var igang så snuppede jeg også lige en hammer (og fire søm) og nu er der både børnehavevenner og fine dyr på væggen, det er lidt svært hvad man skal hænge op, uden det bliver for meget, nu hun har det smukke vægmaleri.

Men jeg syntes nu det blev ret fint, og bedst af alt, hun er også selv vild med det! 🙂

Kan i li det?

img_7466

// 1. Dådyr trofæ fra H&M, udsolgt men lign. lige her // 2. Flamingo trofæ fra Brigbys // 3. Miffy lampe fra Mr Maria // 4. Skammel fra Flexa Play // 5. Seng fra Oliver Furniture // 6. Blæksprutte fra Jellycat // 7. Kanin fra Jellycat // 8. Svaner fra Jellycat // 9. Lang hund fra Roommate // 10. Sengetøj fra Homeyness //

 

Der er nu ret stille fra soveværelset og en lille smule snorken, tror også jeg vil snuppe mig en lille lur eller måske et afsnit på HBO (jeg ser Girls lige for tiden), oprydning kan altid vente ik?

Ps. husk at i morgen tirsdag er sidste dag med rabat på ALLE børnesandalerne hos Growing Feet, se mere, lige her.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *