En flytning fra helvede…..

Billedet snyder rigtig rigtig meget, for havde jeg drejet kamera til den anden side, ville i se en masse rod og flyttekasser 🙂

Denne flytning er IKKE gået så let og smertefrit (som skrevet om, lige her) desværre, der har været mange frustrationer, tårer og ødelagte ting.

Jeg har bestemt ikke fået hvad jeg har betalt for, men det er så nu en sag der skal gøres op med flyttefirmaet, noget som er virkelig træls at skulle bruge tid og kræfter på, når begge dele er sparsomme i forvejen.

Molly My kommer hjem i morgen tirsdag og jeg har (med en masse hjælp) gjort så meget af hendes værelse klar, som var muligt.

Der mangler stadig en del, men der er hyggeligt og rart og jeg glæder mig bare til at få hende hjem, jeg er sikker på at hun nok skal blive glad og overrasket, der er nemlig lidt nye ting og overraskelser i vente til hende.

Blandt andet den smukke sengehimmel fra Numero 74 (find den, lige her) og en ny stol til Kaninus (find den på udsalg, lige her) og bare rolig der er masser af rod, legetøj og farver i resten af værelset 🙂

Jeg glæder mig også til at vise jer resten af hjemmet, men der går nok lidt tid endnu.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *