En drøm af en sofa

Velkommen, velkommen til vores nye lille stue, kernen i vores nye hjem! Her er rart, og nu skal i med “indenfor” 🙂

Som i måske kan se, hvis i tidligere har set med fra den gamle lejlighed, så er der både noget nyt og gammelt, sådan er det nu dejligst, noget gammelt og kendt og lidt nyt lækkert. Specielt den nye lækre sofa vil jeg fortælle mere om idag.

Tirano sofa

Sofaen er en Tirano fra Ilva (og faktisk nedsat med kr. 4000 lige nu) find den, lige her. Den er alle pengene værd, nedsat eller ej.

Jeg er fuldstændig vild med den, vild med at den er ret enkel, men alligevel med lækre detaljer som kernelæder på siderne, smuk grov struktur og bløde former i armlæn og puder. Og bedst af alt, så sidder (og ligger) man helt fantastisk i den.

Først var jeg lidt nervøs for om den var sart, pga. den lyse farve, men den er slet ikke sart, så ingen grund til bekymring, hvis i også skulle have tænkt den tanke, den fungerer også meget fint her i børnefamilien.

Og så til alle detaljerne, det er jo tit dem der skaber et hjem og gør det ekstra personligt, jeg er meget til ting omkring mig og i hjemmet generelt, sådan er vi jo så forskellige.

Jeg har valgt blå puder, da jeg syntes de er rigtig flotte til sofaen og de blå deltaljer i tæppet, puden i tibetansk uld findes, lige her og den i velour er ældre, men lign. findes, lige her.

Bord og stol er henholdsvis købt på Lauritz.com og et arvestykke, så der må i på loppemarked og diverse auktionssider.

Fadet med blandede stager og vaser findes, lige her.

Uld gulvtæppet er fra Ellos, men udsolgt, der er mange flotte og lign, lige her.

Kan i li sofaen og det hele generelt?

Sofaen er en del af Ilva’s trend kollektion Nordic Nature, hvor der er mange smukke styles, som passer perfekt til de lyse skandinaviske hjem, men også kan kombineres med lidt flere farver som jeg har gjort her.

NATURLIGT OG ÆRLIGT!

Nordic Nature er opstået ud fra den ærlige og autentiske følelse af sommerhygge. Den inddrager et emotionelt fokus på sanselighed, omsorg og nydelse. Samtidig er det en klassisk nordisk stil med det karakteristiske materialevalg som træ, keramik, glas, læder og tekstil.
Se mere om Nordic Nature, lige her.
 .
Indlægget er lavet i samarbejde med Ilva.
(Visited 63 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Der ser rigtig fint ud og er vild end sofaen! Den har vi selv beundret 😍 Men dels var vi bekymret for farven med børn 😉 Og dels så har vores behov været noget andet! Vi er lidt flere i familien og så var på på jagt efter en sovesofa da vi i weekenderne synes det er rigtig hyggeligt at slæbe en madras ud i stuen og se film

    • Farven skal i ikke være bekymrede for, men nej den kan ikke foldes ud :-) Det er også hyggeligt at ligge og se film, det kan vi godt i denne, da vi jo kun er to personer :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *