Elsker vi alle ikke bare, en god leg med sand?

Playmobil sandlegetøj – Jeg kender ingen, store som små, der ikke syntes det er hyggeligt at lege i sand. Der er et eller andet meditativt ved at sidde og fylde i spande, hælde ud og bygge små slotte, ik?

Playmobil har gjort det igen, fristes jeg til at sige. De har igen nytænkt (som f.eks. også lige her med de fjernstyrede biler) og har nu lavet det skønneste Playmobil sandlegetøj.

Som specielt skiller sig udfra det Playmobil vi normalt kender, ved at det allerede er samlet og ikke indeholder en masse små dele, hvilket både er godt til de lidt mindre børn, men også bare generelt til sandleg, hvor der jo let kan blive ting væk.

Det er lavet så smart at delene let kan skilles ad, så man har en skovl, en form og en si at lege med ud over køretøjerne, det er ret smart ik?

Playmobil sandlegetøj

Molly My har talt og det er bestemt et hit, faktisk så meget at hun igen idag gerne ville på stranden på trods af gråvejr, nemlig “blot” for at lege i sandet.

Må se om vi ikke kan finde en god sandkasse i vores nye hood, og ellers er stranden og den evig store sandkasse vejen frem 🙂

I kan se mere hos Playmobil, lige her. Der står fra 2+ år på æskerne, og med en alder på 5,5 år er Molly My hvertfald ikke for gammel til at lege med dem, så det må siges at være legetøj med lang levetid.

Ps. husk at det er i morgen søndag vi holder playdate for ALLE i København, vi håber sådan at se mange af jer, det bliver nemlig en rigtig hyggelig dag for hele familien. Se mere, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *