Disse hoteller bor vi på

Her er alle de forskellige hoteller vi har boet på og skal bo på i løbet af vores 2 måneders rejse, en del har nemlig løbende skrevet og spurgt til hoteller på de forskellige destinationer vi har besøgt.

Alt er jo booket samlet gennem Yaneeda, så jeg har ikke styr på priserne de enkelte steder, det afhænger nok også af sæson mm. Men her er altså den samlede liste, hvor i også kan se priser, flere billeder mm, tilknyttet lidt flere ord om det enkelte sted, spørg endelig hvis i vil vide mere :-)

Java – Her boede vi på Aston Pasteur i Bandung, stort og pænt hotel, eftersigende det bedste i byen iflg. vores chauffør, kæmpe morgenbuffet, store værelser og okay pool, find det, lige her.

Læs vores postkort fra Java

Borneo – Her boede vi jo på husbåden, og det var også den største (men også mest varme) oplevelse, men også nogle overnatninger i en hytte, hvor vi så sejlede rundt om dagen.

Det er en fin løsning med en hytte til dem der ikke vil bo på en båd eller måske lige vil have et rigtigt bad eller lidt air con et par dage, man kan i receptionen så booke båd mm, hytterne vi boede i hed Rimba Eco Lodge, find dem, lige her.

Læs vores postkort fra Borneo

Bali – Ubud, her boede vi lidt uden for byen, hvilket var rart, da det er en ret kaotisk og larmende by, forstået på den måde at der er en del trafik, turister, barer mm, fra vores hotel gik hele dagen (og aftenen) en shuttle bus ned til byen på cirka 10 minutter.

Hotellet var ikke så stort, men pænt og med en rigtig god seng syntes mor og poolen fik top point fra Molly My, vi boede på Bakung Ubud, find det, lige her.

Læs vores postkort fra Ubud

Gili Trawangan, her boede vi på “den anden side af øen” altså igen den lidt stille del, vi boede helt nede ved stranden og kunne se den smukkeste solnedgang på vores side, men jo så ikke solopgang, men der sover vi alligevel altid.

Der lå en del hoteller og strandbarer, men ellers ikke så meget, for restauranter, butikker mm skulle vi om på den anden side af øen, det gjorde vi med en hestevogn på cirka 10 minutter, vi boede på Pandawa Beach resort, lækre og store hytter og med en kæmpe pool (og poolbar med gode juice og drinks) find det, lige her.

Læs vores postkort fra Gili T

Gili Meno er den helt lille og ret stille af Gili ø’erne, det er ikke så meget at lave andet end afslapning og snorkling, så ret vigtigt at bo et godt sted.

Vi boede på Seri Resort, og var her en hel uge, heldigvis var det lækkert og med mulighed for yoga og med 2 forskellige spisesteder, en kæmpe juice menu, ligesom de havde fokus på bæredygtighed og ja den smukkeste strand, find det, lige her.

Læs vores postkort fra Gili Meno

Nusa Lembongan, boede vi i en hyggelig hytte hos The Palm Grove, et rigtig pænt hotel og omgivelser og med en stor hytte, hvor der fint kunne laves opredning til mormor, find det, lige her.

Læs vores postkort fra Nusa Lembongan

Bali – Sanur, her boede vi midt i byen, men alligevel lidt trukket tilbage fra gaden og tæt på stranden, et lidt ældre men stadig pænt hotel. Stort værelse og fin service, vi bor på Parigata Resort, find det, lige her.

Læs vores postkort fra Sanur

 

Og så får i også lige her med det samme for Thailand, der vil jeg så løbende tilknytte lidt flere ord, når vi har været der.

Thailand Sunwing, som nævnt tidligere har jeg overrasket Molly My med 3 dage på Sunwing hotel, vi har været der for 2 år siden, og det er rent børneparadis, nemlig Sunwing Bangtao Beach, find det, lige her.

Thailand – Khao Lak, her skal vi bo på The Leaf Oceanside, find det, lige her.

Thailand – Khao Sok, her skal vi bo i dyreparken Discovery Camp, Ser de “telte” ikke fantastiske ud? Find dem, lige her.

Thailand – Ao Nang, her skal vi bo på Golden Beach Resort, find det, lige her.

Thailand – Railay Beach, her skal vi bo på Sand Sea Resort, find det, lige her.

 

Indeholder reklamelinks.

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *