Disneyland Hotel i Disneyland® Paris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame

Hermed sidste indlæg om vores fantastisk tur til Disneyland® Paris i denne omgang, jeg har bestemt en ide om at vi kommer igen på senere tidspunkt, Molly My vil hvertfald meget gerne tilbage. (Se de tidligere indlæg lige her, lige her og lige her).

Dette indlæg skal handle om det smukke og fantastiske Disneyland Hotel hvor vi boede, det ligger lige ved indgangen til parken og er derfor helt perfekt og meget smukt. En ekstra bonus ved at bo på hotellet er at man har mulighed for at komme ind i parken 2 timer før alle andre, det benyttede vi os dog ikke af, da vi alle dage kom meget sent i seng, og derfor sov ekstra længe om morgenen.

Men for dem med børn der alligevel vågner tidligt, er det jo helt perfekt 🙂

Hotellet og det kæmpe receptions område var naturligvis pyntet op til jul, men i kan vist godt fornemme at det også er smukt uden for sæson, ik?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellet og værelserne er holdt i en “gammel stil” med en masse fine detaljer, som man først ser ved nærmere eftersyn. Se f.eks motiverne i tapet, udskæringer på spejl, tegning på sengegavl mm. det var super fint og hyggeligt.

Vi oplevede flere dele af hotellet, selvfølgelig værelserne, men vi var også lidt mere rundt og gik f.eks. i børneklubben og kiggede og spiste i deres restauranter, både til morgenmad, men også en dag til aften og en dag til frokost. Alle måltider var buffet, og der var bestemt noget til enhver smag 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellet og ja Disneyland® Paris kan generelt anbefales, det er i efterhånden ikke i tvivl om vel? Se mere om hotellet, lige her, der er ofte pakketilbud og lign. at finde 🙂

 

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret på presserejse til Disneyland® Paris.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *