Det var så den vinterferie

Indeholder reklamelinks

Mandag, solen skinner og et styk glad pige er afleveret i skolen! Hun havde glædet sig meget til at se vennerne igen, og havde glædet sig ekstra meget fordi de skal have 2 emnedage om skrald og skraldesortering i denne uge, det er lige noget for den lille  miljøforkæmper :-)

Sidste uge stod på skiferie i Norge for hendes vedkomne, og hun har haft en fantastisk dejlig uge og var blevet så sej til ski, jeg fik tilsendt små film løbende så jeg kunne følge med, men bedst af alt var nu alligevel at se stoltheden i hendes øjne, da hun fortalte mig om det hele igår, det betyder alverden!

Min uge var ikke vinterferie men alligevel lidt, jeg endte nemlig med at være ude rigtig mange dage/aftener og fik vist også lidt for meget vin og drinks, sådan på ugeplan.

Jeg blev enig med min veninde om, at det nok var meget godt at Molly My snart kom hjem igen, sådan som jeg festede :-) Men altså vejret har været godt og aftalerne dejlige og så tog den ene dag ligesom den anden, så vi har altså begge haft nogle gode dage, bare hver for sig.

Apro pros mit indlæg om ensomhed (lige her) så har der ikke været noget af den slags hos mig, der har simpelthen ikke været tid, men der har været tid til at få sået de første frø til emnet, som jeg sådan håber i vil tage godt imod, mere om det senere på ugen.

 

Reklame:

Molly My er i ny sej cap fra Petit by Sofie Schnoor (på udsalg) (lige her), jakke fra Isbjörn of Sweden (lige her) og skoletasken fra Lässig (lige her)

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejligt at du nød dagene alene, med drinks og vin ..du strålede altså virkelig også på dine storries skønt at du ikke var ensom. Man kunne se en fin balance i glæden ved dit voksenliv og glæden ved gensynet (der strålede i så begge 2 …det gav inspiration, til det der med at være glad som kvinde og ikke bare mor, at vi godt må….

    • Tak for fin besked Lone, jeg havde nemlig nogle rigtig skønne dage, men det er også dejligt at være samlet igen :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *