Der er brug for ekstra mange kram i denne tid

P9240084

P9240060

Screen Shot 2016-09-25 at 20.34.49

Reklame

Vi har i denne weekend fortalt Molly My, hvad der snart skal ske. Altså at vi går fra hinanden og at hende og jeg skal flytte et andet sted hen. Det er alt for personligt at gå mere i detaljer om den snak, men jeg vil blot sige at det er gået ok.

Hun blev selvfølgelig, og helt naturligt, meget ked af det. Men var også tænksom og spørgende i hendes tilgang, man kan se at det fylder en del hos hende, og der kommer sikkert en del reaktioner den næste tid, men dem tager vi og er der for hende.

Som hjælp fik hun denne skønne krammepude, med en glad Alfons Åberg på den ene side og en ked af det på den anden, med beskeden om at det er helt okay at være ked af det, og så er aftalen at hun krammer løs på den, når der er noget hun er ked af og så bliver hun glad igen.

Altså selvfølgelig skal hun også stadig tale med os om det, men den giver lige lidt hjælp og et godt kram kan alle bruge, også en Alfons Åberg pude.

I husker nok hendes Åberg kærlighed fra hun var yngre, f.eks. lige her eller lige her? Denne her bliver uden tvivl også en favorit og har allerede denne weekend fået mange kram.

Er den ikke skøn? Den kan købes, lige her.

 

Ps. hun var altså ikke ked af det, da jeg tog disse billeder….

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *