Den magiske følelse i Disneyland® Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame

Jeg kan lige så godt sige det, som det er! Jeg har taget præcis 731 billeder på de knap 3 dage vi var i Disneyland® Paris, det er måske liiiiidt i overkanten til et blogindlæg 😉 Og til en blog generelt.

Så jeg kommer til at dele mine indlæg lidt op, sådan tema baseret, det første skal handle om hele magien i Disneyland® Paris, specielt set gennem Molly My’s snart 5 årige øjne.

Da jeg tidligere skrev om Disneyland® Paris, var i flere der skrev at hun havde en god alder og at i selv havde været afsted med børn i hendes alder, enkelte skrev også at vi skulle vente til hun blev ældre og måtte prøve flere ting. Jeg vil lige starte med at sige at hun kunne prøve rigtig mange ting, også flere end vi nåede og at jeg bestemt vil anbefale det til hendes alder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For Molly My (og jeg) var det virkelig en magisk oplevelse! Ikke blot det med at prøve ting, som slet ikke fylder så meget for hende endnu, men mere det med at gå og kigge på alle de smukke smukke ting og udsmykningen. Vi var der jo i julen, så alt udsmykning, lys osv handle selvfølgelig omkring det (jeg vil senere skrive et indlæg specielt om julen i Disneyland® Paris), men også var det selvfølgelig enormt spændende for hende at se og møde alle de forskellige karakterer.

I har nok fulgt med og se en del af dem på Instagram og min Story samme sted, og ja, det var stort og der gik helt sport i det for børnene at møde de fleste OG få deres autograf. Den første Molly My mødte var Mickey Mouse og den næste var Ariel, hende mødte vi da hun var dagens prinsesse, hverdag er der en prinsesse man kan møde og få taget billede med osv. Og om lørdagen var det altså Ariel.

Der var 75 minutters ventetid til hende da vi kom, men vi var så heldige at vi kunne går foran køen, da vi havde en guide med os, og ventede blot 5 minutter. Det VAR en stor oplevelse for Molly My, og jeg tror sagtens at hun kunne have ventet en lille time på det, men nok heller ikke længere, så hellere håbe at møde figurerne et sted i parken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fik set forskellige shows, f.eks. Frozen sing along, parader og prinsesse dans, alt super flot og en kæmpe oplevelse. Generelt er der meget at opleve blot ved at gå rundt og ved at følge lidt med i programmet, de fleste ting sker mange gange om dagen, så man skal ikke stresse rundt, hvilket altid er rart, specielt når man har børn med ik?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har været absolut magisk, og i næste indlæg vil jeg holde fokus på hele juledelen i Disneyland® Paris, hvis i er blevet inspireret, er der gode priser på ophold, lige her.

Vi boede på Disneyland Hotel, det vil jeg også fortælle mere om i særskilt indlæg.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret på presserejse til Disneyland® Paris.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Eiiiiih, glæder mig HELT VILDT nu!! Saraphina og jeg skal i Disneyland på mandag og tirsdag (første mor/datter tur), og hun er jo altså kun 3 år, men vi kommer til at tage den i hendes tempo. Hun er totalt vild med Anna og alle de andre prinsesser, så der er fokus på at møde dem! Jeg har på forhånd booket bord til prinsessemiddag, og planlagt at vi skal se Frozenshowet, paraden, fyrværkeriet og prøve et par forlystelser uden al for megen ventetid (har lavet lidt research mht. ventetid, men vi tager det stille og roligt, og så må vi se, hvad vi får prøvet). Jeg tror ikke, at vi satser på Princess Pavilion, da ventetiden skulle være ret lang. Nu må vi se… Jeg kan slet ikke VENTE efter at have læst din blog post, og vil da lige sørge for, at vi har en autografbog med!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *