Dem der ligger på jorden……

Lækre madrasser fra hollandske By Alex er flyttet ind i pigehjemmet, de er lige nu i stuen, men kunne også sagtens ende på børneværelset eller i haven, hvis vejret var med os 😉

By Alex playmats er håndlavet i de lækreste Oeko-tex materialer på fabrik i Holland, de måler 160x80x3 cm, og selvom jeg er længere end 160 cm, kan jeg altså også fint ligge på dem.

Koldskummet gør at de er gode for ryggen, på trods af de kun 3 cm i tykkelsen og det er altså ikke nødvendigt med 2 styk som vi har, men det er ret skønt, for så kan den ene bruges i rygge eller man har plads til ekstra mange til hygge 😉 De kan let foldes/rulles, så de ikke fylder så meget, eller bruges i som ryglæn. Mulighederne er mange.

Vi har en velour udgave med knapper og en mønstret med det skønneste print.

Betræk kan vaskes i maskinen på 30 grader, men kan også sagtens tørres af med en våd klud, de er meget afvisende i materialet = geniale til børn…..

Som det kan ses nyder en træt Molly My en stund med tegnefilm på dem, og faktisk tror jeg ikke at hun har været i sofaen siden vi fik dem, og vi har altså også en ret skøn sofa.

De findes i et hav af farver og mønstre, så de burde passe til et ethvert hjem. Kom til et stort udvalg, lige her.

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Great to see you are having fun with the playmats. Your girl and the dog enjoy themselves…. did you know the velvet fabric is also ‘pet-proof’. they cannot get thair nails into the fabric. xo Alex

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *