De 10 største “kriser” fra rejsen

– Når folk rør ved Molly My, de fleste gør det egentlig for at hjælpe eller fordi de syntes hun er sød, men hun bliver stik tosset! Don’t touch me, har hun nu lært at sige!

– Savnet til Gunse! Krise nr. 1, der er ikke en dag eller nærmere en time hun ikke taler om den hund, og det var nærmest fra dag et, tænk når vi endelig skal sige farvel, nu er det jo trods alt kun to måneder.

– Morkrise: Da Molly My kastede op over 30 gange på en togtur! Ærligt, der var jeg næsten ved at opgive det hele….. Altså næsten :-)

– Når vi møder et “hul i jorden” toilet, som Molly My kalder det for, det er ligegyldigt hvor meget hun skal tisse, så kan jeg IKKE få hende på den, det gør sig faktisk også gældende hvis toilettet lugter, hul i jorden eller ej og sådan er det også hjemme i DK og andre steder. Sart, ja nok lidt :-)

– Insekter, det værende bier, fluer, myg osv, hun hader dem! Mærkeligt nok var problemet ikke så stort i regnskoven, men det var måske fordi det ligesom var sådan det var, non stop! :-)

– Når vandet er varmt, altså det vi skal drikke, ingen af os drikker varmt vand og det er varmt langt største delen, dog kan vi bestille isterninger, de fleste steder.

– Savnet til Gunse! Måtte lige med igen, det er krise med krise på….

– Og faktisk hunde generelt, der er specielt på Bali mange hjemløse hunde og hun bekymrer sig alt for meget, har de et godt liv spørg hun og ville aller helst have dem alle med hjem til DK.

– Da vi var forsinket med flyet fra Borneo og derfor mistede næste fly til Bali, presset mor igen og spild af penge, da ingen rigtig ville tage ansvar, fordi det var to forskellige flyselskaber vi var fløjet med, og jeg smed mit visakort på bordet for at sikre os med på det næste ledige fly…

– Når mor ikke vil med i poolen for 117 gang, måske jeg er i poolen 20 gange på en dag, Molly My er cirka 200 gange :-)

Alt i alt kan i nok høre at vi har det helt okay, sådan mere end okay!

 

Og billedet har egentlig intet med krise at gøre, men syntes det var hyggeligt.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *