En dag hun måske aldrig vil glemme….

Min Timehop App viste mig i morges et billede med nogle hjemmelavede læbebalms og en tekst der sagde:

Idag er dagen, som Molly My helst skal huske som god og hyggelig, og ikke dagen hun fik fortalt hvad der snart skal ske…. Hun bestemmer derfor programmet, og lige nu har vi lavet læbepomader med kit fra Rudolph Care.

(Sættet kan anbefales og stadig købes, lige her)

Så det fortæller mig jo så at det er et år siden at vi fortalte hende, at mor og far ikke længere er kærester og at vi snart skal flytte til en ny lejlighed. Måske er det en dag hun aldrig glemmer?

Jeg har skrevet mere om forløbet, lige her, lige her og lige her.

Hvordan Molly My husker dagen ved jeg ikke, for vi har egentlig ikke talt om den siden men mere set fremad og forsøgt at bevare det positive sind, dermed ikke sagt at hun ikke stadig kan blive ked af det eller eftertænksom, for det kan hun.

F.eks. cyklede vi den anden dag forbi H.C. Ørsteds Parken, et sted vi har været mange gange, hun vælger så at sige, der har jeg været med dig og far da jeg var baby, ja siger jeg, der har vi været mange gange.

Ja, men nu er vi flyttet og så er vi der ikke sammen mere, hvorfor skulle vi egentlig flyttet mor? Og jeg svarer så igen, at det skulle vi jo fordi at mor og far ikke længere var kærester, og hun spørg så, men hvorfor kan i ikke bare blive det igen?

Til det svarede jeg vist bare kort, at det kunne vi bare ikke. Men fik hurtigt fortalt hende at vi jo stadig laver hyggelige ting, som da vi alle tre var til Arla Food Fest og høre Gulddreng, og så var hun vist okay med det igen.

Børn vil nok altid helst se mor og far sammen, ligegyldigt hvad der sker. Den følelse er nok svær at tage fra dem, men det må hun så bare få fortalt ikke vil ske, der er ingen grund til at gå og drømme om det.

Året er gået vanvittig hurtigt, selvfølgelig også fordi det har været præget af hele to flytninger, men overordnet er vi landet rigtig godt og jeg er positiv omkring fremtiden for Molly My og jeg.

Mange spørg tit om vi er faldet til i Hellerup, og jeg svarer vist mest at Molly My er rigtig glad for at bo her, det er hun virkelig og det er også 100% for hendes skyld vi er flyttet.

Jeg ønskede at give hende nogle børn omkring sig, det havde vi bare ikke inde i byen og på sigt jo også tættere på kommende skole. Jeg selv skal helt sikkert også blive glad for det, men ærligt så var jeg nok ikke flyttet herud, hvis ikke det var for Molly My. Hellerup er skønt, det er det virkelig, jeg skal nok bare lige vænne mig til det 🙂

Men i ved jo nok selv, at man jo går gennem ild og vand for ens børn, så selvfølgelig gør jeg også det. Hendes lykke kommer altid før min. Men jeg er glad og lykkelig, specielt når jeg ser at hun trives.

Hende og jeg har en rigtig god og hyggelig periode, det går jo altid lidt op og ned f.eks. havde vi virkelig udfordringer omkring sengetid for 1/2 års tid siden, nu hygger vi bare og har det dejligt! Sådan håber jeg det fortsætter 🙂

Blot lidt søndagstanker og års status fra mig, og så vil jeg egentlig lige tippe om at Boozt idag har 20% på nyheder og udsalg, ved brug af koden ‘ALL20‘ den gælder ved køb for kr. 799, så det er oplagt at få shoppet efterårs og vintertøjet hjem nu.

Kom til hele udvalget, lige her.

Og den kan også bruges på Wheat til jer der ikke nåede det den anden dag 🙂

 

Indeholder reklame links.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *