Coronatanker og noget smukt i en svær tid…..

Indeholder reklamelinks

Sikke en tid! Sikke en verden og sikke et sammenhold vi dog trods alt oplever lige nu, sammen men også hver for sig.

Jeg er optimistisk omkring situationen når jeg ser hvor seriøst, største delen, af danskerne trods alt tager situationen. Men bestemt også når jeg ser hvor mange spændende og kreative nye muligheder og indslag der dukker op.

Ja, mange er selvfølgelig lavet af “nød” da mange jo har mistet størstedelen af deres indtægtsgrundlag, fra den ene dag til anden. Men det varmer også bare når der er så mange spændende live seancer, både for børn og voksne, Molly My og jeg stornyder det, og når virksomheder omformer deres produkter og laver dem som take away og hjemmeløsninger osv.

Vi forsøger at støtte hvor vi kan og få det bedste ud af situationen med hjemmeskole, arbejde og for mit vedkomne også faktisk meget mindre arbejde og heraf økonomiske udfordringer, vi skal nok klare den, fordi vi har jo ikke rigtig andet valg, vel? Solen skinner og de lyse tider er over os, på trods af en svær tid og bekymringer om det hele.

Vi er flyttet i sommerhus og nyder den frihed det giver os, med stor terrasse, en have og meget mere luft omkring os, når man som os bor i en lille lejlighed, kan det være lidt tungt med de samme 4 vægge hele dagen, så vi er meget taknemmelige for sommerhusland lige nu :-)

Og så til noget helt andet, idag har jeg simpelthen også lagt bekymringer bag mig og har forkælet med smukke smukke klæder fra den nye H&M Conscious Exclusive 2020 kollektion.

Så magisk en kollektion, både med styles til hverdag og fest, lækre materialer og fornuftige priser, nedenfor lidt af mine favoritter, find hele kollektionen, lige her.

Er det ikke smukt? – Find hele kollektionen, lige her.

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *