Cooking class – Blomkålsbøf med yoghurt dressing

Da vi var på cruise i sidste måned (se mere, lige her) var der mulighed for at booke sig på forskellige oplæg og aktiviteter, Louise og jeg var en af dagene derfor på cooking class, og det var ud over at være rigtig sjovt også bare enormt lækkert og inspirerende 🙂

Jeg har fået lov at dele opskriften på den lækreste vegetar ret med jer, nemlig en blomkåls bøf med yoghurt dressing, en ret som er en af signatur retterne på restaurant ‘150 Central Park’, lov mig i prøver at lave den, den var både let at lave og bare enormt lækker.

Retten ser måske ikke ud af meget (hvertfald ikke på mit billede), men det var den! 🙂

Opskrift følger her, den er til 10 personer, så del den bare op til mindre:

Lad mig høre om i får den lavet, og spørg endelig hvis der er noget i er i tvivl om i opskriften, så skal jeg nok forklare nærmere.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *