Borneo – Regnskoven og alle aberne

Indeholder reklame

Man skal jo aldrig, sige aldrig! Men jeg tror ikke at noget kan slå vores oplevelser i regnskoven, også selvom vi stadig har en del spændende destinationer og rejsemål tilbage på listen, det var intet mindre end fantastisk!

Som jeg skrev lidt mere om lige her og lige her, så boede og sejlede vi rundt på en åben husbåd, det gjorde at vi dels kom rigtig tæt på naturen og den meget rolige og meditative tilstand, men også at vi kom rigtig rigtig tæt på dyrerne.

Specielt orangutangerne, som præcis var et af vores største ønsker og formål med denne del af rejsen, vi fik så meget mere end jeg turde drømme om.

Som nævnt sejler man jo “bare” rundt i regnskoven, der er er så 3 platforme eller stopsteder, hvor man kan stoppe og gå ind i regnskoven, man gå mellem 10-30 minutter, alt efter hvilket sted det er, og så kommer man ind til et fodringssted, hvor de to gange om dagen (morgen og eftermiddag) forsøger at kalde orangutangerne til fodring, her kan de få bananer og man kan typsik se mellem 8-12 orangutanger, det er hvertfald vores erfaring :-)

Vi fandt dog ret hurtigt ud af, at vores guide kendte regnskoven og alle dyrerne rigtig godt, sådan mere end godt inkl. hvor de mest holdte til, så han var super sej til at få os helt tæt på dem fra båden, meget tættere på end vi kunne komme ved fodrings stederne, hvorfor vi de to sidste dag faktisk slet ikke holdte stop, men “bare” sejlede rundt :-)

I filmen nedenfor, kan i se hvordan denne skønne orangutang faktisk også prøvede at komme ombord, han havde vist set at vi havde ananas stående på bordet….

En af de mindre aber, sådan en lille grå en (som Molly My kaldte for Pippi aberne) hoppede faktisk også ombord, så ja vi var rigtig rigtig tæt på.

Fantastisk oplevelse!

Jeg kan kun anbefale sådan en tur på husbåd i regnskoven, og de findes også i større udgaver, med plads til mere end to personer, som vi jo var her :-)

Her kan i se alle vores oplevelser fra regnskoven, inkl. da vores store ven her prøver at komme ombord på båden:

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Dejligt med sådanne oplevelser for jer begge:-)
    Det er bare om at suge til sig.
    Du gør det godt som blogger og jeg kan lide din vinkel:-)
    Rigtig god pinse mandag til jer2 :-)

    • Tak Tina, sikke en dejlig besked at få! Du kan tro at vi har det dejligt og er fyldt med gode oplevelser :-) Smil fra os

  • Skøn film! Vi skal afsted til næste år, så det er rigtig sjovt at se materiale, der ikke er lavet som reklame.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *